Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 7 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 7 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė spalio 7-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Oficialus pokalbis arba suteikta informacija gali sugadinti nuotaiką. Tikriausiai ignoruosite perspėjimus ir pulsite ieškoti bendraminčių arba advokatų. Laikykitės profesinės ir žmogiškos etikos.

JAUTIS. Daug kam užkliūsite, ypač jei stengiatės atrodyti pranašesni, protingesni už kitus, lyderiauti. Net draugai ir artimieji nepagailės kritikos. Kita vertus, jūsų pastangos kažko pasiekti, laimėti, gali pasiteisinti. Deja, veikiausiai per didele kaina.

DVYNIAI. Jeigu reikia rimtai mokytis, vykti į komandiruotę arba ieškotės darbo užsienyje, gali kilti rūpesčių, trikdančių planus. Galbūt nerimo sukels į problemas įsivėlęs artimas žmogus. Pavojingos būtų nelegalios aferos.

VĖŽYS. Galimas įvykis, dėl kurio nerimausite, išgyvensite. Regis, jausite apmaudą dėl artimo žmogaus savanaudiškumo, nedraugiško poelgio, bandymo jumis pasinaudoti ar kt. 

LIŪTAS. Diena bus įtempta. Nusimato netikėtumas, išmušantis iš pusiausvyros. Galite pasijusti sutrikę dėl kitų žmonių žiaurumo, pretenzingumo ar gobšumo. Galimas sveikatos sutrikimas arba netikėta techninė problema.

MERGELĖ. Jums šiandien bus sunku įtikti, daug reikalausite iš kitų ir savęs. Pajusite kai kurių žmonių ypatingą priešiškumą. Dalykiniai pokalbiai gali būti itin nemalonūs. Nederėtų pasitikėti užsieniečiais.

SVARSTYKLĖS. Šiandien gali kilti nesusipratimų, ginčų dėl vaikų auklėjimo, pagalbos senyviems artimiesiems ir pan. Jums atrodys, kad daug darote, o sulaukiate nedėkingumo. 

SKORPIONAS. Būsite dirglūs, neramūs. Šeimos mikroklimatą gadins per didelis jūsų priekabumas. Ir jūs patys šiandien galite susidurti su neatsargiais, netaktiškais žmonėmis, patekti į avarinę situaciją, patirti traumą.

ŠAULYS. Gali kilti problemų dėl neteisingai suprastų naujovių, taisyklių, įstatymų ar kitų žmonių reikalavimų arba emocinių poreikių. Daug lems mokėjimas naudotis informacija ir jūsų empatija.

OŽIARAGIS. Atrodysite pretenzingi. Turbūt reikalausite to, kas jums priklauso, arba to, kad kiti tuoj pat atsakytų už savo poelgius bei darbus. Vargu ar ši jūsų pozicija ir būsena ką nors tenkins. Galite įgyti priešų.

VANDENIS. Su nerimu lauksite kažkokių rezultatų, atsakymų arba finansinių atsiskaitymų. Saugokite vertybinius popierius, santaupas, nesigirkite pajamomis, brangiais daiktais. Nusikaltėliai tik ir laukia lengvo grobio. Tykos įvairūs pavojai.

ŽUVYS. Šiandien gali pasirodyti, kad geri norai pavirto tuščiomis kalbomis bei pažadais. Lengva prisidaryti didelių bėdų per neatsargumą, ekstravagantiškus išsišokimus. Galite išprovokuoti avarinę situaciją. Nesaikingos išgertuvės gali liūdnai baigtis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS