Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 8 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 8 D.)

  • 0

Avinas

Avinas bus linkęs nervintis dėl bet kokių smulkmenų. Tačiau aplink jį išties gali kilti daug nesusipratimų. Tam tikru momentu Avinas gali pastebėti, kad prarado situacijos kontrolę ir mažai kas priklauso nuo jo pastangų. Horoskopo žvaigždės Avinui pataria atsipalaiduoti ir būti lanksčiam: jeigu šiandien negali pakeisti situacijos, reikėtų su ja susitaikyti ir pabandyti prie jos prisitaikyti.

Jautis

Kad diena praeitų be ekscesų, Jaučiui tereikia parodyti lankstumą. Tačiau horoskopo žvaigždės būtent šitoje situacijoje jam nepadeda: jo paaštrėjęs teisingumo jausmas sugeba rasti skriaudikų visur, net ir ten, kur jų nėra. Užuot gailėjęs savęs ir gindamasis nuo įsivaizduojamų aplinkinių išpuolių, Jautis šiandien turėtų apsišarvuoti kantrybe. Būkite aukščiau erzinančių smulkmenų ir nepamirškite humoro jausmo – jis tragediją pavers komedija ir išgelbės jus nuo kivirčų!

Dvyniai

Dvyniai sugeba pranokti patys save susijusiose su planavimu situacijose. Nesvarbu, ar tai būtų darbo plano sudarymas vyresnybei, remonto planas šeimai, ar vakaro planai sau, Dvyniams čia nebus lygių. Be to, horoskopo žvaigždės jiems šiandien pataria pagalvoti apie saugumą bet kurioje srityje – namuose, automobilyje, darbo vietoje. Prevencinės priemonės, kurių imsitės šiandien, gali gerokai palengvinti jūsų gyvenimą ateityje.

Vėžys

Vėžiui gali kilti pagunda pradėti ką nors globoti: to pareikalaus jo staiga paaštrėjęs teisingumo jausmas. Galbūt jis pamatys, kaip su kuo nors buvo elgiamasi nesąžiningai, kas nors paprašys jo palaikymo, arba Vėžys šiandien tiesiog stos į kieno nors pusę. Visa tai nuostabu, tačiau Vėžiui derėtų prisiminti, kad pagrindinis gynėjo vaidmuo – stengtis sutaikyti šalis, o ne išlieti savo teisuolišką pyktį ant skriaudiko, metant šakas į konflikto ugnį.

Liūtas

Liūtas bus pasiruošęs kovai! Nesvarbu, su kuo ir už ką kovoti, – Liūtas yra pasirengęs bet kurioje situacijoje ginti savo nuomonę. Nesvarbu, ar kalbama apie tai, kad kažkas užėmė jo mėgstamą vietą, pertraukė sakinio viduryje, ar kuria prieš jį klastingus planus – Liūtas šiandien niekam nedarys nuolaidų. Savo priešams, tiek išgalvotiems, tiek tikriems, jis bus negailestingas. Blogai tik tai, kad draugų ir šeimos rate jo paaštrėjusių principų laikymosi negalima sustabdyti paspaudus mygtuką „Išjungti“.

Mergelė

Mergelė bus tikra maksimalistė! Ji norės tikrumo visur – net ten, kur jo netgi būti negali. Dėl tokio požiūrio Mergelei bus lengviau nei įprastai priimti sprendimus, tačiau jie bus pernelyg kategoriški ir vienpusiški. Kad šiandien nepridarytų klaidų ir nesugadintų santykių su aplinkiniais, Mergelė turėtų būti švelnesnė su žmonėmis. Svarbiausia – neskirstykite visko į juodą ir baltą, prisiminkite, kad yra ir kitų spalvų.

Svarstyklės

Svarstyklėms reikia susilaikyti, kad neišsakytų tiesiai, ką galvoja. Tačiau tai nebus lengva: aplinkybės jas gali išprovokuoti! Netgi gali būti, kad kas nors paprašys Svarstyklių nuoširdžiai pareikšti savo nuomonę kokiu nors klausimu. Jei Svarstyklės pasiduoda šiai pagundai, jos savo negailestinga kritika gali tiesiog sunaikinti pašnekovą. Taigi joms šiandien geriau laikytis aukso vidurio, o kritikos statinę pagardinti bent šaukštu paguodžiamo pagyrimo.

Skorpionas

Jei pastaruoju metu Skorpionas veikė kaip tarpininkas kažkokiuose ginčuose ar konfliktuose, šiandien jam reikia skubiai nusišalinti: taikytojo vaidmuo jam netinka. Be to, jam pačiam gali prireikti taikdarių – toks griežtas ir kategoriškas šiandien sugeba tapti Skorpionas. Horoskopo žvaigždės perspėja, kad savo arogantiškomis, įžūliomis kalbomis Skorpionas gali labai pakenkti sau, todėl ginčytinuose klausimuose jam geriau patylėti.

Šaulys

Šaulys gali išbandyti tikro namų tirono įvaizdį. Bent jau taip gali atrodyti jo artimiems ir brangiems žmonėms. Šaulys tiksliai žinos, ką ir kaip kiekvienas turi daryti, ir yra pasirengęs uoliai to siekti. Blogiausia, jei jo santykiuose su artimaisiais susikaupė problemų. Šiandien Šaulys gali bandyti jas išspręsti, veikdamas spaudimu ir puldamas ten, kur reikėjo parodyti diplomatišką požiūrį.

Ožiaragis

Ožiaragis rizikuoja tapti kritikos objektu. Tai gali būti meilus mylimo žmogaus erzinimas, konstruktyvi kolegos kritika ir niūrus vyresnybės nepasitenkinimas, nesvarbu, yra tam priežastis ar ne. Nenusiminkite ir juo labiau nepraraskite pasitikėjimo! Prieš ką nors darant, šiandien geriau viską tinkamai pasverti. Prieš sakant – pagalvoti: ar ne geriau savo nuomonę pasilikti sau?

Vandenis

Susiklosčiusi situacija pareikalaus iš Vandenio išspręsti savo finansines problemas. Ypač tas, kurios jau seniai vėluoja ir reikalauja ryžtingų veiksmų. Naujo darbo, papildomo pajamų šaltinio paieškos, pokalbis su viršininkais dėl atlyginimo ir pan. – bet kokiam žygdarbiui Vandenis turi pakankamai ryžto ir sugebėjimo užbaigti reikalą. Finansinės nepriklausomybės troškimas padės Vandeniui sutriuškinti bet kokią kliūtį jo kelyje.

Žuvys

Žuvys nebus linkusios sutikti su svetima nuomone, tačiau jos sugeba priversti bet ką sutikti su savo! Net jei dažniausiai jos yra diplomatiškumo įsikūnijimas, šiandien į pirmą vietą iškels savo interesus ir savo galingą „aš“. Nenuostabu, jei dėl tokios pozicijos Žuvys nuolat turės ginčų su kitais žmonėmis. Tačiau Žuvys šiuo klausimu bus nusiteikusios filosofiškai: jei aplinkiniai su jomis nesutinka, tai jų problema.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS