Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 23 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 23 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė vasario 23-iajai, sekmadieniui.

AVINAS. Šiandien jums ne pro šalį gerai pailsėti. Venkite triukšmingų susibūrimų, intensyvios veiklos. Patartina apsilankyti parodoje, pasidomėti menu, pasimėgauti gera muzika.

JAUTIS. Šiandieną nusimato šaunūs susitikimai su draugais, kolektyvinės pramogos, įvairūs renginiai. Jeigu užmegsite naują pažintį, ji bus perspektyvi. Galite sulaukti ir rimtų pasiūlymų.

DVYNIAI. Jus domins rimti klausimai, susiję su mokslu, gyvenimo perspektyvomis, statusu, asmeniniais pasiekimais. Galbūt vyksite į kokį nors svarbų renginį ar ekskursiją ir parsivešite daug įspūdžių.

VĖŽYS. Mintys kryps į ateities planus, svajosite apie keliones. Ši diena atneš palengvėjimą, ypač jeigu ištrūksite iš įprastos aplinkos, praplėsite akiratį, pabendrausite su kitokiais žmonėmis nei kasdien, arba gerai pasiruošite prezentacijai, egzaminui.

LIŪTAS. Galbūt atgausite skolą arba kitų dėka jums pavyks gauti naudos ar išvengti galimo nuostolio. Pasistenkite pernelyg nešvaistyti pinigų. Jei panorėsite, galėsite turiningai praleisti laiką su gera kompanija.

MERGELĖ. Šiandien būsite nusiteikę bendrauti, diskutuoti. Vieniems nesinorės nei kur nors eiti, nei ką nors veikti. Bus puiku, jei suderinsite interesus su antrąja puse ir „žiūrėsite viena kryptimi”. Kitų paskatinimai jums bus ypač svarbūs.

SVARSTYKLĖS. Šiandien dėmesio pareikalaus namų ūkis arba asmeninis verslas. Galbūt gausite įdomių patarimų dėl įvaizdžio, stiliaus, įsidarbinimo, namų erdvės apdailos.

SKORPIONAS. Nusimato intriguojamas flirtas, pasimatymas arba šauni šeiminė pramoga. Išties pravartu atitrūkti nuo darbo problemų ir įgrisusių rūpesčių. Nepagailėkite geranoriško dėmesio ir laiko savo vaikams.

ŠAULYS. Noriai imsitės šeiminių pareigų ir buitinių darbų, tačiau pasireikš didelė nuotaikų kaita, priklausomybė nuo momentinių emocijų. Nusimato susitikimai su giminaičiais. Galbūt kažką pirksite iš namų ūkio ar technikos prekių.

OŽIARAGIS. Šiandien jums pavyks pailsėti, pasilinksminti. Galbūt nueisite į pramoginį renginį, į svečius arba patys sulauksite lankytojų. Bet kuriuo atveju susitikimai, pokalbiai ir džiugins, ir praturtins naudinga informacija.

VANDENIS. Šiandieną labiausiai norėsis mėgautis žemiškais malonumais. Regis, ir šeimos nariai norės to paties, todėl niekas netrukdys ilsėtis, tinginiauti. Pasistenkite nepersivalgyti, rinkitės sportiškesnius laisvalaikio praleidimo būdus.

ŽUVYS. Būsite emocionalūs ir jausmingi. Tikriausiai pavyks smagiai pabendrauti su jums dvasiškai artimais žmonėmis. Informacija, kurią kitiems suteiksite ir kurią patys gausite, veikiausiai nenuvils.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS