Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 25 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 25 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė vasario 25-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Iš artimo žmogaus, draugo galite sulaukti pagalbos, pažadų. Pravartu tartis dėl kūrybinių ir kitokių projektų, juos pristatyti. Regis, būsite nusiteikę ir romantiškiems pasimatymams, ir vaikų lavinimui.

JAUTIS. Nemažai dėmesio šiandien pareikalaus šeima. Galbūt teks surengti rimtą šeimos narių pasitarimą gyvenimo sąlygų ar pareigų klausimu. Rūpesčių gali sukelti ir pokyčiai darbo, verslo srityse.

DVYNIAI. Šiandien teks rūpintis žemiškais, materialiais dalykais, padėti giminaičiams ar kaimynams. Nerimo gali sukelti interviu, straipsnis, komentaras ar gautas pranešimas.

VĖŽYS. Šiandien daug kalbų ir darbų suksis apie kainas, nekilnojamąjį turtą, tiekimą, nuomą. Galite nusipirkti naudingą daiktą. Regis, palaikymo sulauksite iš neabejingo jums asmens.

LIŪTAS. Jausitės taip, tarsi verstumėte ar ketintumėte atversti naują gyvenimo puslapį. Galbūt pajusite, ką privalote įnešti į savo gyvenimą, kuo jį praturtinti. Jeigu tenka grumtis su oponentais, stiprybės teiks mylimo žmogaus, kolegų palaikymas.

MERGELĖ. Šiandien naudingiau būtų klausytis kitų ir stebėti situaciją, o ne kalbėti. Tokiu būdu apsaugosite savo reputaciją. Atrodysite išmintingi, paslaptingi, gal net turintys ypatingos galios. Visgi saugokite sveikatą.

SVARSTYKLĖS. Dėl visuomenės ar kolektyvo, grupės interesų būsite nusiteikę rimtai paplušėti, negailėdami nei laiko, nei jėgų. Kita vertus, kai kurie jūsų žingsniai gali būti įvardinti kaip avantiūros, eksperimentai. Yra vilties, kad tai pasiteisins.

SKORPIONAS. Ši diena nežada atsipalaidavimo, ypač politikams ir dirbantiems administracinį darbą. Į galvą lįs nelengvai išsprendžiami klausimai, jausite atsakomybės naštą. Visgi paguodos ir palaikymo galite tikėtis iš mylimo žmogaus, vaikų, gerbėjų.

ŠAULYS. Ši diena gali iškelti nelengvų uždavinių ir klausimų, susijusių su ateitimi. Nevenkite paplušėti, pasukti galvą ir nepykite ant tų, kurie verčia jus tobulintis, mokytis.

OŽIARAGIS. Verslo klientai, partneriai ar pažįstami asmenys jums gali priminti neįvykdytus įsipareigojimus. Gali išryškėti tai, kas ką tik sukėlė abejonių. Galbūt tarsitės dėl bendro verslo projekto, reklamos. Gali užsimegzti ypatingas ryšys.

VANDENIS. Šiandien galite susidurti su reikliais asmenimis, nelinkusiais nuolaidžiauti. Regis, rūpės išsiaiškinti kai kuriuos teisinius klausimus, arba kalbos suksis apie politiką, užsienį, etikos pažeidimus.

ŽUVYS. Labai svarbu neignoruoti organizmo negalavimų, rūpintis augintiniais, sveikata, ją tausoti. Tiktų peržiūrėti garderobą. Protingą patarimą galite gauti iš artimo žmogaus.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS