Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 25 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 25 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė vasario 25-ajai, antradieniui.

AVINAS. Jums geriau seksis, jeigu niekas nelips ant kulnų, nevers skubėti, nekels įtampos. Šiandien labiau tiktų pabūti stebėtojais, tyliais strategais, o ne aktyviais veikėjais.

JAUTIS. Tikriausiai šiandien įdomiai klostysis naujai užsimezgę santykiai. Palankus metas sudaryti sutartis, įsilieti į kolektyvinę ar visuomeninę veiklą, judėjimą, demonstruoti organizacinius sugebėjimus.

DVYNIAI. Neblogai eisis profesiniai reikalai, verslas. Jūsų ausis gali pasiekti vertinga informacija, puikiai pasitarnaus reklama. Nepraleiskite šansų sublizgėti tokiame reikale, kurį gerai išmanote. Nekreipkite dėmesio į priešišką kritiką.

VĖŽYS. Šiandien reikalai turėtų klostytis beveik taip, kaip pageidaujate. Galbūt gausite svarbią žinutę iš užsienio ar valstybinės institucijos. Turėtų puikiai sektis mokslo, publikavimo reikalai. Galimas pasiūlymas, susijęs su kelione, pramoga, pasimatymu.

LIŪTAS. Neblogas metas ieškoti galimybių plačiau pasireikšti visuomenėje ir versle, planuoti ateitį, ruoštis kelionei, susitikimui su įtakingu asmeniu ar užsieniečiu. Iš dalies jums gali pavykti įgyvendinti finansines ambicijas.

MERGELĖ. Šiandieniai vizitai, pokalbiai gali suteikti neblogų vilčių, o konkretūs susitarimai turės palankią eigą. Iš partnerių, gerbėjų, simpatijų galite sulaukti įdomių ir netikėtų pasiūlymų.

SVARSTYKLĖS. Pats metas pasirūpinti savo profesiniu tobulėjimu, kelti kvalifikaciją, mokytis naujų dalykų. Nepamirškite, kad svarbus ir išorinis įvaizdis. Kai kurie neatrodę svarbiais ryšiai gali tapti reikšmingi.

SKORPIONAS. Galimi kūrybiniai ir kitokie laimėjimai, naujos meilės viltys. Galbūt į jus atkreips dėmesį neeilinis žmogus. Traukte trauks pasinerti į malonumus, pasiduoti pagundoms.

ŠAULYS. Mintys suksis apie asmeninį pasaulėlį: šeimą, namus, pinigus. Būsite nusiteikę padaryti viską, kad tik šeimoje įsivyrautų ramybė. Bėda gali būti ta, kad be kompromisų viską stengiatės sureguliuoti pagal savo modelį.

OŽIARAGIS. Šiandien neblogai spręsis reikalai, susiję su informacija, reklama, žiniasklaida, technika. Padaugės draugiškų kontaktų, sutarimo su aplinkiniais, išgirsite naujienų.

VANDENIS. Nebloga diena komerciniams, tiekimo, nekilnojamojo turto pirkimo-pardavimo sandoriams. Šiandien turėtų plūstelėti į kišenę, o ne iš jos. Ypač jei klausysite savo proto, o ne svetimų patarimų.

ŽUVYS. Jeigu ką tik padarėte per ankstyvas išvadas, jautėtės nereikalingi, šiandien patys pamatysite, kad nusiminėte be reikalo. Seksis beveik visa, ko imsitės. Tik nepradėkite dėl to visiems girtis.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS