Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 27 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 27 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė vasario 27-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Nepatartina rizikuoti nei reputacija, nei sveikata, nei pinigais, kad ir kaip viliojamai nuskambėtų avantiūristiškas pasiūlymas. Regis, akimirksniu galite labai pakenkti ir sau, ir kitiems.

JAUTIS. Ši diena neleis nuobodžiauti. Ir vaikai, ir gerbėjai reikalaus dėmesio, pramogų. Nederėtų aklai pasitikėti nepažįstamais veikėjais. Saugokite savo materialines vertybes, o dar labiau – vaikus.

DVYNIAI. Jūsų artimieji tikisi šilto palaikymo, supratimo, o jūs šiandien būsite linkę kritikuoti ir reikalauti. Arba atvirkščiai – trokšite ramybės prie jaukaus namų židinio, o aplinkiniai kels erzelį, šurmulį.

VĖŽYS. Tai galėtų būti nebloga diena, tačiau susitikimų su giminėmis, draugais planus gali sudrumsti netikėtas rūpestis ar negalavimas. Kita vertus, internete galite rasti gerų patarimų.

LIŪTAS. Šiandien reikėtų būti atsargesniems įsipareigojant, teikiant garantijas turtu, pinigais. Dėl padarytų klaidų galimos finansinės arba psichologinės problemos.

MERGELĖ. Šiandien bus nelengva susikalbėti su kitais žmonėmis, nepajėgsite priimti kitokio požiūrio arba jausitės nesuprasti. Pasistenkite nieko nesugadinti asmeninių santykių srityje.

SVARSTYKLĖS. Galite įsivelti į etinius, filosofinius, religinius disputus. Jūsų požiūris kitiems žmonėms gali pasirodyti nepriimtinas, neetiškas arba labai ginčytinas. Galbūt nekaip jausitės fizine ir dvasine prasme.

SKORPIONAS. Pasistenkite valdyti savo seksualinius polėkius ir nesipykti su draugais, mylimaisiais. Susitaikyti bus nelengva, liks nuoskaudų. Labiau saugokite vaikus.

ŠAULYS. Regis, atsiras pareigų, nelabai suderinamų su savaitgalio planais. Artimą žmogų tai gali nuvilti. Galbūt apskritai neberasite bendros kalbos su aplinkiniais. Pasitelkite kantrybę ir humoro jausmą.

OŽIARAGIS. Įvairių emocijų patirsite bendraudami su nepažįstamais žmonėmis. Galbūt tai reiškia, kad laiką aktyviai leisite prie interneto. Nesusižavėkite abejotinais pasiūlymais ar brutaliais komentarais. Jeigu reikia mokytis, bus nelengva susikaupti.

VANDENIS. Šiandien nederėtų ko nors stambaus pirkti ar parduoti. Būkite atidesni ir atlaidesni mylimam žmogui, vaikams. Pastaruosius labiau saugokite nuo pavojų.

ŽUVYS. Asmeninių interesų akcentavimas, kitų kritikavimas, savo požiūrio piršimas gali pakenkti jūsų įvaizdžiui bei santykiams. Susivaldykite, nes ir be to gana lengvai trūkinės ryšiai, susitarimai.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS