Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 7 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 7 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė vasario 7-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Šiandien daug ką gali lemti paprasčiausias atsitiktinumas. Aplinkinių elgesys ir požiūris beveik nenuspėjamas. Galite gauti pasiūlymą, kurio nesitikėjote, leistis į neplanuotą kelionę.

JAUTIS. Regis, jums nerimą kels pajamų ir išlaidų situacija. Jeigu dar prisidės nesutarimai su partneriu, tuomet šis sekmadienis gali apkarsti. Žvelkite filosofiškai, neaštrinkite situacijos.

DVYNIAI. Galite neteisingai suprasti artimą asmenį arba turėti su juo susijusių išgyvenimų. Turėkite omenyje, kad finansinių ar seksualinių nesklandumų galite išvengti, jeigu patys jų neprovokuosite.

VĖŽYS. Rytas gali būti nervingas, avaringas ir nepalankus sveikatai. Ne tik jūsų, o ir šeimos narių, augintinių. Nuotaiką, situaciją galbūt pataisys naudinga informacija.

LIŪTAS. Nuo pat ryto mėgausitės svajonėmis ar prisiminimais, susijusiais su meile, nuotykiais, varžybomis ar pasirodymais. Tačiau kai kuriems teks nerimauti dėl vaikų ar nuostolio, sveikatos problemos.

MERGELĖ. Namuose gali kilti emocinių ekscesų. Nevenkite pademonstruoti savo kulinarinių sugebėjimų – tai turėtų sumažinti įtampą, įnešti jaukumo. Stiprės jūsų jausmingumas, seksualumas.

SVARSTYKLĖS. Regis, nerimausite dėl savo ar kažkieno kito sveikatos, grožio, nepavykusio užsakymo ar paslaugos, nekokybiško pirkinio ar negautos siuntos.

SKORPIONAS. Jeigu ką tik patyrėte stresą dėl mylimo žmogaus, vaikų situacijos ar elgesio, šį rytą vis dar jausitės nekaip. Galite gauti gerą patarimą iš giminaičio, draugo ar kaimyno.

ŠAULYS. Būsite jautrūs, emocionalūs, blogai reaguosite į priekaištus. Visgi jūsų nuotaika pamažu turėtų gerėti. Prie to prisidės geras išsimiegojimas, gardus maistas, jauki aplinka. Galite nesunkiai padėti sau. Ir tam nebūtina išleisti daug pinigų.

OŽIARAGIS. Tikėtinas ypatingas dvasinis jautrumas. Diena palanki poilsiui vienatvėje, apmąstymams, meditacijoms, laiškų rašymui, meninei kūrybai. Tačiau kažkokios atskleistos paslaptys gali sukelti emocinių ekscesų.

VANDENIS. Kai kuriuos jūsų planus gali sujaukti nelaukta žinia. Jeigu per daug tikitės iš draugų, gerbėjų ar šeimos narių, tuomet galimi nusivylimai. Pasisaugokite peršalimo, užkrečiamų infekcijų.

ŽUVYS. Būtų gerai, jei sugebėtumėte atsikratyti minčių apie darbą, politiką, karjerą ir pasimėgautumėte namų komfortu bei ramybe, buvimu su šeima. Tačiau kai kurių darbų, pareigų turbūt negalėsite atidėti.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS