Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 8 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 8 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė vasario 8-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Diena nebloga, tik nepervertinkite savo galimybių ir nepasiduokite puikybei. Dirbkite, kurkite, mylėkite. Pasieksite rezultatų, kurie jus nudžiugins. Saugokitės traumų, avarijų.

JAUTIS. Šiandien turbūt seksis tartis dėl tarpininkavimo, interviu, tvarkyti studijų bei teisinius reikalus. Tik pasistenkite, kad neišsprūstų neapgalvotas pažadas, įsipareigojimas.

DVYNIAI. Tikėtinos pajamos iš atlikto darbo arba bus kalbama apie verslo užsakymą, sutarties tęsimą ar pan. Būkite labai atidūs reikaluose, susijusiuose su bendrais bei svetimais pinigais, dokumentais.

VĖŽYS. Šiandien pravartu reikalauti to, kas jums pagal nuopelnus priklauso. Tiktų megzti bendradarbiavimą, aiškintis santykius su konkurentais, mylimaisiais. Tačiau venkite įtartinų kompromisų, nesileiskite paperkami.

LIŪTAS. Palanku ieškoti dalykinių, verslo, kelionių galimybių. Tik nepervertinkite savo finansinės situacijos, sveikatos būklės ir neužsigriebkite per daug. Gali būti, kad teks tikrintis sveikatą, darytis tyrimus.

MERGELĖ. Šiandien imkitės darbų, kuriems reikia kūrybiškumo, išradingumo arba išskirtinių žinių. Regis, jus šildys meilė, komplimentai. Saugokite nuo pavojų vaikus.

SVARSTYKLĖS. Šiandien stengsitės kuo daugiau nuveikti namų jaukumo bei šeimos labui. Džiaugsitės, kad galite atsiremti į savo šeimą, saugiai jaustis namuose, gerai sutarti su vaikais. Tai labiausiai veiks šios dienos situaciją bei emocijas.

SKORPIONAS. Puiki diena reikalams, susijusiems su mokslu, informacija, reklama, komercija. Šiandien sužinosite svarbių dalykų. Turbūt rasite išmintingą būdą susikaupusioms problemoms spręsti. Galima netolima kelionė.

ŠAULYS. Rūpės verslo ir uždarbio klausimai. Būkite atidesni, jeigu teks derėtis, įsipareigoti, imti ar teikti paskolą. Galite sudaryti naudingą sandorį, tik svarbu nepasiduoti bekompromisiam spaudimui.

OŽIARAGIS. Tai turėtų būti šauni diena. Jūsų nesupras ir netoleruos tik tie, kurie tyčia nenorės suprasti ir būti draugiški. Kiti noriai dalinsis mintimis, idėjomis, bendradarbiaus.

VANDENIS. Jūsų ausis pasiekusi konfidenciali informacija turėtų padėti apsispręsti dėl aktualaus reikalo, pasirinkimo. Tikriausiai teks labiau pasirūpinti sveikata, įvaizdžiu.

ŽUVYS. Iš pažįstamo žmogaus ar kito šaltinio sužinota informacija netikėtai gali pasirodyti jums labai naudinga. Geras metas konsultacijoms su specialistais. Gali būti, kad vakare jums ypač prireiks malonios draugijos.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS