Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (vasario 9 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 9 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė vasario 9-ajai, antradieniui.

AVINAS. Regis, skubėsite atlikti privalomus darbus ir pasidžiaugti malonesniais užsiėmimais. Gali būti, kad apie tėviškas pareigas primins vaikų elgesys ir jų poreikiai, kurių tenkinimas glemžiasi jūsų laiką ir plonina piniginę.

JAUTIS. Dėl informacijos, studijų, logistikos, tarptautinių reikalų teks rimtai pasukti galvą. Kai kas klostysis sklandžiai, tačiau tikėtinos komplikuotos situacijos. Atsargiai su ugnimi bei kelyje. Neprovokuokite konfliktų.

DVYNIAI. Šiandien svarbu sumokėti mokesčius, įmokas, baudas, parengti ataskaitas ir pan. Laiku įvykdykite įsipareigojimus ir galėsite jaukiai atsipalaiduoti, gal netgi šiek tiek paišlaidauti. Atsargiai kelyje.

VĖŽYS. Jums gali pavykti geresne linkme pakreipti santykius šeimoje, išspręsti neaiškumus su mylimu žmogumi. Tačiau jei galvosite vien apie savo patogumus ir norus, vargu ar būsite suprasti.

LIŪTAS. Šiandien gali užgriūti techniniai rūpesčiai. Galbūt teks ką nors taisyti, remontuoti, aiškintis dėl broko, nuostolio, draudimo ar pan. Neatsparumas peršalimo, virusinėms ligoms gali sustiprėti. Saugokitės ir traumų, ugnies.

MERGELĖ. Diena gali būti emociškai spalvinga. Sugebėsite padaryti įspūdį patinkantiems asmenims, rasti bendrą kalbą su vaikais. Kita vertus, ir ginčų pasitaikys. Saugokitės avarinių situacijų, gamybinių ir kitokių traumų.

SVARSTYKLĖS. Jeigu neturite problemų dėl artimo žmogaus sveikatos, diena bus nebloga. Būsite nusiteikę paišlaidauti dėl artimųjų gerovės, namų jaukumo ir gardžių kvapų virtuvėje. Internetu užsisakytas daiktas visgi gali kiek nuvilti jus ar šeimos narį.

SKORPIONAS. Šiandien galima tikėtis ir šilto, ir šalto. Jums atrodys, kad, tik griaunant sena, galima sukurti ką nors nauja. Tik kažin ar verta. Juk nebūtinai nauja pasirodys geriau. Nusimato netikėti techniniai rūpesčiai.

ŠAULYS. Neblogai judės su nuosavybe, prekyba, žiniasklaida susiję reikalai. Jeigu ketinate pasipelnyti, gali pasirodyti, kad jums sekasi. Visgi nepraraskite apdairumo.

OŽIARAGIS. Įvairių patyrimų diena. Galbūt džiaugsitės tuo, kad pagaliau pavyko į save atkreipti kažkieno dėmesį, įsigyti norimą daiktą ar susitaikyti su artimu žmogumi. Tačiau anaiptol nesidžiaugsite sugadinę techniką, užsidirbę baudą, susidūrę su antstoliais ar pan.

VANDENIS. Atkreipkite dėmesį į užuominas, gandus. Iš to galima daryti tam tikras išvadas. Tik nekurkite nepraktiškų planų bei iliuzijų. Jeigu prisiimsite papildomų įsipareigojimų, vakare turbūt pasigailėsite. Saugokite sveikatą. Atsargiai kelyje.

ŽUVYS. Galite patekti į svarbių įvykių sūkurį. Kai kas gali dėkoti už savanoriavimą, pasiūlyti susitaikymą, draugystę. Gana didelė avarijų ir infekcijų grėsmė, lengva užsikrėsti bei užkrėsti kitus.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS