Ką žvaigždės žada Arklio metams? (2014 metų horoskopas) | kl.lt

KĄ ŽVAIGŽDĖS ŽADA ARKLIO METAMS? (2014 METŲ HOROSKOPAS)

Arklio metai žada daug dovanų ir staigmenų. Kai kurių ženklų atstovams jie gali būti labai svarbūs ir lemtingi tiek darbe, tiek ir asmeniniame gyvenime. Daugeliui 2014 m. atrodys kaip išbandymų laikas, nes Arklys yra gana nenuspėjamas.

Nuo pat metų pradžios keturios svarbios Saulės sistemos planetos – Jupiteris, Marsas, Plutonas ir Uranas – pradės rikiuotis kryžiumi, kuris reiškia stichijų susidūrimą. Be to, pirmąjį pusmetį veržlusis Marsas ilgam užsibus Svarstyklių žvaigždyne. Dėl šios priežasties susidaręs panašus į kryžių piešinys išsilaikys danguje neįprastai ilgai, o kulminaciją pasieks balandį.

Jeigu į netikėtus likimo posūkius reaguosite ramiai, patirsite daug malonių ir įdomių įvykių. Žinoma, toks neįprastas ir ryškus planetų išsidėstymas turės galingos įtakos mūsų gyvenimui. Per šį laikotarpį daugelio žmonių logika ir protas gali konfliktuoti su galingais pirmapradžiais instinktais. Susidoroti su pastaraisiais bus sunku, todėl 2014-aisiais – gana didelė klaidų, nelogiškų, prieštaringų poelgių tikimybė.

Apskritai 2014 m. horoskopą galima būtų padalyti į dvi dalis. Nuo pat metų pradžios daugelis žinomų dalykų gali imti strigti, o Svarstyklių įkalintas Marsas provokuos norą tiesiog pasiduoti. Paklusus šiam jausmui, žlugs visi planai. Žvaigždės įspėja: 2014 m. pradžioje pabandykite nepasiduoti impulsams, nekapituliuokite! Nenuleiskite rankų, tikėkite savo žvaigžde, ir padėtis pasikeis, o ateinantys metai suteiks daug naujų galimybių. Be to, nepaisant planetų prieštaravimų, palankusis Jupiteris yra stipriame ženkle, vadinasi, jis padės išlaikyti aiškų protą ir rasti išeitį beveik iš bet kurios situacijos. Pasinaudokite tuo, kad sustiprintumėte savo pozicijas.

Antrajam 2014-ųjų pusmečiui horoskopas daug palankesnis. Nuo vasaros vidurio sėkmės planeta Jupiteris pereis į aktyvų ir kupiną optimizmo Liūto ženklą, Marsas, perėjęs į Skorpiono ženklą, taps aktyvesnis ir situacija normalizuosis. Antras pusmetis – puikus laikas verslui, savarankiškiems projektams, naujų darbų pradžiai, realizuoti pačias sudėtingiausias ir ambicingiausias idėjas. Nesidrovėkite: kelkite sau dangiškus tikslus ir svajokite. Tikslus, kurių kitu laiku bijotumėte siekti, antroje 2014 m. pusėje galite įgyvendinti ir pasiekti svaiginančią sėkmę.

Avinas

Bendras horoskopas. Avinams 2014 m. likimas bus labai palankus ir tikriausiai padovanos ne vieną galimybę pagerinti gyvenimą daugelyje sričių. Galite sulaukti pasikeitimų asmeniniame gyvenime, realizuoti save profesijoje, patirti kitokių malonių  įvykių. Tikslą pasieks tik tie Avinai, kurie bus itin dėmesingi: 2014 m. sėkmė priklausys ne nuo pačių svarbiausių dalykų. Jei jaučiate, kad savo gyvenime darote ne tai, kas jums tikrai patinka, verta pakeisti veiklos kryptį. Žvaigždės padės visiems Avinams –  ypač tiems, kurie pradės naują verslą ar imsis keisti savo gyvenimą. Svarbiausia, kad šie pokyčiai nedarytų įtakos kitų žmonių interesams. Kai kuriems Avinams 2014-ieji bus tokie veržlūs, kad pamanysite, jog būtina sustoti ir pailsėti, – ir tai bus labai teisingas sprendimas. 2014 m. net, regis, kasdieniškos situacijos pareikalaus iš jūsų nestandartinių sprendimų, apie kuriuos anksčiau nė nepagalvodavote. Vasarą žvaigždės Avinams pranašauja didelių pokyčių, o kai kuriais atvejais – net globalių. Dalį Avinų 2014-ieji išgąsdins savo nepaprastumu, tačiau kitiems suteiks naujos šviesios ateities viltį. Antroji metų pusė Avinams bus ramesnė ir net palankesnė. Palankiausias laikas pasikeitimams – antroji vasaros pusė iki rudens pradžios. Tai idealus metas tiems, kurie seniai norėjo pradėti naują verslą. Tiems, kuriems šeimos vertybės svarbiausios, astrologai pataria daugiau laiko praleisti su artimaisiais ir nekreipti dėmesio į buities smulkmenas.

Verslo horoskopas. Jei anksčiau pasiekėte didelės sėkmės darydami karjerą ar versle, 2014-ieji – įsitvirtinimo užkariautose aukštumose laikas. Atkreipkite dėmesį į savo aplinką – konkurentai nemiega! Palankiausias 2014 m. laikotarpis Avinų verslui (kaip ir asmeniniam gyvenimui) – pavasario pabaiga: nuo antrosios balandžio pusės iki gegužės pabaigos. Vasaros pabaigoje ir rudens pradžioje gali būti nemalonių netikėtumų, nes tuomet konfliktuos planetos, lemiančios finansinę sėkmę. Laimė, spalio pradžioje viskas turėtų susitvarkyti – prasidės naujų laimėjimų laikas.

Meilės horoskopas. 2014-ieji daugeliui Avinų bus didelių asmeninio gyvenimo pokyčių metai. Jei seniai bendraujate su savo išrinktuoju, žvaigždės pataria galvoti apie naują santykių etapą – oficialiai įregistruokite santuoką. Jei manote, kad esate tam nepasiruošę, nors ryšius jau seniai palaikote, vertėtų susimąstyti, kodėl taip yra. Galbūt jūsų jausmai tikrai nėra tokie stiprūs. Šiuo atveju būtina pasverti ir pagalvoti, ar verta tęsti santykius. Vienišų Avinų vasarį laukia lemtingas susitikimas. Atsargiems ir apdairiems verta būti birželio pabaigoje ir rugpjūčio viduryje – laukia daug susitikimų, viliojančių, bet, deja, nenaudingų. Tikėtina, kad rugsėjo pabaigoje užsimegs žavingas, tačiau trumpalaikis romanas. Jei savo antrąją pusę sutikote praėjusių metų rudenį, 2014-ųjų pavasaris – puikus laikas santuokai, kuri žada būti tvirta, patvari ir, svarbiausia, naudinga.

Jautis

Bendras horoskopas. 2014-ieji – harmonijos, proveržių ir jausmų metai. Jaučiai turės pamatyti tikrąsias gyvenimo vertybes ir atskirti jas nuo to, kas nereikalinga. Pasibaigus ilgam atsivertimo ir transformacijos ciklui, į Naujuosius metus Jaučiai įžengs atsinaujinę ir pilni energijos. Ambicingų ir drąsių šio ženklo atstovų laukia gyvenimo prioritetų kaita. Jūsų ankstesnė veikla buvo panaši į bėgimą ratu – nors jau keletą metų einate tikslo link, vis dar esate toje pačioje vietoje. Perkainoję gyvenimo vertybes Jaučiai galės padaryti didžiulį šuolį savo svajonės link. Žvaigždės sako: darykite, ir jums tikrai pavyks. 2014-ųjų simbolis – Medinis Arklys jus laimina veržimuisi ir net neapgalvotiems poelgiams. Jei svajojate baidare keliauti Amazonės upe, tačiau kasdien einate į nusibodusį darbą, 2014-ieji – geriausias laikas pakeisti savo gyvenimą. Jaučiams teks atrasti naujų savo charakterio bruožų – patys stebėsitės, kad tam tikroje situacijoje elgėtės taip, kaip jums nebūdinga. Svarbiausia, kad labiausiai netikėtai nauji jūsų bruožai bus jums pačiam arba malonūs, arba naudingi, padėsiantys pasikeisti į gerąją pusę. Tikėtina, kad daugelis Jaučių atras naujų savo talentų galimybių arba visiškai naujų gebėjimų. Ir tai bus aktualu ne tik kūryba užsiimantiems Jaučiams, bet ir tiems, kurių profesija, regis, labai paprasta. Tikėtina, kad nuspręsite pakeisti savo veiklos sritį. Žinoma, neverta sustoti, reikia tobulėti toliau.

Verslo horoskopas. Jaučiai, kurie nenori arba dar nėra pasirengę radikaliai keisti savo gyvenimo 2014 m. turės galimybę uždirbti pinigų nauju ir neįprastu būdu. Nors per pirmuosius šių metų mėnesius sunkumų neišvengs, jau pavasarį galės pagausinti savo santaupas. Jei iki šiol Jaučiai sulaukė palankių karjeros ar verslo pokyčių, 2014 m. turi laikytis pasirinkto kurso. Metai palankūs kilti karjeros laiptais. Vadovybė gali ir nesuprasti jūsų tikrosios vertės, tačiau dirbdamas įrodysite, kad esate puikus specialistas. Metų pradžioje gali būti trumpalaikių nemalonumų darbe, kurie privers jus įrodyti profesionalumą, atkovoti pozicijas, tačiau gali pašlyti sveikata. Iki sausio pabaigos Jaučių reputacija priklausys nuo priimto teisingo sprendimo. Vasaros viduryje vadovai gali apdovanoti kelione į užsienį ir tai bus atspirties taškas, nuo kurio imsite kopti karjeros laiptais. Karjeros horoskopas nepataria konfliktuoti su valdžios institucijomis – venkite apgavysčių. 2014 m. palankūs uždirbti versle, sukurtame su senais draugais ar sutuoktiniais, net jei tai buvę gyvenimo partneriai. Tik viena sąlyga – viskas turi būti grįsta pasitikėjimu. Svarbiausios papildomos pajamos Jaučiams yra įmanomos gegužės antroje pusėje. Šis mėnuo taip pat geriausias laikas sudaryti naujas pelningas sutartis. Per šį laikotarpį turėsite padaryti viską, netgi tai, kam visada trūkdavo laiko, – dabar energijos ir jėgų užteks viskam.

Meilės horoskopas. Susituokę Jaučiai turėtų būti pasirengę tam, kad per pirmuosius 2014 m. mėnesius žvaigždės patikrins jūsų šeimos stiprumą. Jei garbingai išlaikysite išbandymus, atlygio ilgai laukti nereikės. Pavasaris – geras laikas lengviems ir neįpareigojantiems santykiams tiems, kurie vis dar ieško antrosios puselės. Jūsų humoro jausmas leis būti priešingos lyties dėmesio centre. Visas abejones ir netikrumus dėl išvaizdos ginkite tolyn: svarbiausia, kad jūsų akys žiba, o šypsena nuoširdi. Jei elgsitės protingai, o ne atstatę ragus ginčysitės, romantiški santykiai gali  peraugti į tvirtą sąjungą. 2014 m. vasarą jūsų meilės nuotykiai gali baigtis blogai: už flirtą su kuo nors iš vadovų gali tekti susimokėti darbu, o už pernelyg nevaržomą elgesį – savo reputacija. Arklys nepalaiko tarnybinių romanų, ir būtent tokių, kur pagrindinis  vaidmuo tenka Jaučiui. Intymioje srityje Jautis Arklio metais – tiesiog tigras, o noras patirti naujų pojūčių leis jam (ir jai) būti nepasotinamu meilužiu (-e). Šie metai jums – juslinių malonumų šventė, bet ir šeimos konfliktų laikotarpis. Nuotykių troškulys turi ir kitą savo pusę: juk paprastai jų nepalaiko mūsų sutuoktiniai.

Dvyniai

Bendras horoskopas. 2014 m., ypač jų pradžia, daugeliui Dvynių bus nevienareikšmiai: vieni reikalai klostosi gerai ir labai gerai, kiti – priešingai, strigs – ir dar dėl nežinomų priežasčių. Gyvenimas reikalaus greitos reakcijos, nes jūs galite praleisti daug. Konfliktus ir keistas situacijas būtina spręsti šių metų pradžioje. Juk gyvenimas toks: neišspręstas problemas užgriūva naujos, kurios papildo esamas, ir iš šios situacijos išsipainioti bus dar sunkiau. Dvynių 2014 m. lauks ir didelė sėkmė, ir gyvenimo sunkumai. Jūsų užduotis – likti nuosaikiems, nenuklysti į kraštutinumus. Dvyniai Arklio metais turi save tobulinti, o visų pirma – suvokti, ką jums reiškia santykiai ir kaip jūs įsivaizduojate savo vaidmenį juose. Harmoningoje poroje jūs pasieksite daugiau tiek materialiai, tiek ir emociškai. Dabar ne laikas individualizmui: rečiau vartokite žodį "aš", dažniau galvokite "mes". 2014 m. pradžia Dvyniams – palankus metas ilgalaikiam šeimos darbui, pavyzdžiui, remontui arba būsimo namo projektui tobulinti. Visi metai vienaip ar kitaip bus skiriami buičiai sutvarkyti. Per pirmąjį metų pusmetį reikėtų sumažinti laiką, kurį skiriate draugams, nes atėjo savirealizacijos laikas – gerinsite savo kvalifikaciją, kalbėsite su specialistais. Nusipirkę automobilį geriau išnaudosite laiką. Vaikai gali turėti problemų su bendraamžiais ir dėl žinių įsisavinimo. Patarkite jiems lankyti estetikos, greitojo skaitymo, galbūt oratorinio meno būrelius – tai leis jiems atsikratyti daugelio kompleksų.

Verslo horoskopas. Nuo pat 2014-ųjų pradžios iki birželio pabaigos, jei norės, Dvyniai galės gauti naudos iš bet kurios veiklos. Per pirmąjį pusmetį jūsų moralinės vertybės patirs išbandymų. Nepasiduokite likimo provokacijoms, slopinkite norą išlaidauti ir meluoti dėl savo savanaudiškų tikslų. Kilimas karjeros laiptais gali būti sunkus dėl konfrontacijos su vadovybe. Santykiai su kolegomis žada formuotis harmoningai, ypač nuo sausio iki birželio vidurio. Bendradarbiavimas atneš bendravimo džiaugsmą ir nemažą pelną, bet tik atidžiai pasirinkus verslo partnerį. Pirmenybę teikite seniems ryšiams ir žmonėms su gera reputacija. Pradedant naują projektą, imkitės to, kuo niekas kitas nesiverčia, – egzotika. Dalyvavimas bet kuriose varžybose: tiek sporto ar mokslo, tiek meno – žada jums sėkmę. Ieškoti naujo darbo eikite gegužės 20–birželio 10 ir nuo rugpjūčio 1 iki rugsėjo 18 d.

Meilės horoskopas. Arklio metais Dvyniams pirmiausia būtina atkreipti dėmesį į stabilius, pastovius ir ištikimus priešingos lyties atstovus. Tarp jų rasite savo antrąją pusę, bet tų pačių savybių bus tikimasi ir iš jūsų. Antroje 2014 m. pusėje sutuoktinių santykius globos dangus, todėl jokios problemos jūsų porai nebus baisios. Pažintys, prasidėjusios gegužės pirmoje pusėje ir nuo liepos 22 d. iki spalio 6 d., peraugs į rimtus santykius. 2014 m. birželio Dvynių meilės horoskopas rekomenduoja susilaikyti nuo koketavimo, nes neracionalus elgesys nieko gera nežada. Nuo rugpjūčio iki spalio jūsų pora turės išlaikyti patvarumo testą. Jei jį oriai išlaikysite, galite tikėtis bent dar du dešimtmečius bendros laimės. Spalio–lapkričio mėnesiais galite sulaukti stiprių tikrų jausmų. Jei jūsų draugas neskuba įteisinti santykių, bet užsirekomendavo kaip atsakingas ir rūpestingas partneris, neskubinkite jo. Šiemet apskritai padaugės santuokų su užsieniečiais ar iš toli atvykusiais asmenimis.

Vėžys

Bendras horoskopas. Gimusiųjų po Vėžio ženklu pagrindinė užduotis 2014-iesiems – ramiai dirbti, atidžiai stebėti, kad išlaidos neviršytų pajamų, vengti kelionių į tolimas egzotiškas šalis. Apskritai Arklio metais primygtinai rekomenduojama vengti bet kokios rizikos, staigių pokyčių, nors bus palanku priimti esminius rimtus sprendimus, atlikti sandorius, baigti statybas. Būtina vykdyti visus savo pažadus ir atminti: šiemet Vėžiui teks pasikliauti tik savimi. Nepasiduokite! Eikite į priekį, net jei atrodo, kad jėgų neliko. Atsivers antras kvėpavimas ir apatijos laikotarpius pakeis aktyvus metas. Jūsų neapleis optimizmas. 2014 m. bus svarbių įvykių šeimoje, kurie turės įtakos jūsų finansinei būklei ir socialinei padėčiai. Būkite dėmesingi investicijoms – protinga investicija atneš neblogų dividendų. Vėžiai taip pat daugiau laiko skirs savo sveikatai – daugelis domėsis mitybos klausimais, organizmo valymo metodais, atsikratys blogų įpročių, numes svorio. Horoskopas teigia, kad iš artimųjų Vėžiai reikalaus drausmės ir skaičiuoti išlaidas, dėl to galėtų kilti nesutarimų. Gerasis Jupiteris suteiks naujų galimybių kilti karjeros laipteliais. Didelė tikimybė, kad sulauksite didesnio atlyginimo, jums bus pasiūlytos aukštesnės pareigos ar sėkmingai pakeisite darbą. Metų pradžioje Vėžiai pradės ruošti dirvą karjeros kilimui ir gegužę ar birželį šios pastangos atneš taip laukiamų piniginių premijų. Tikra sėkmė Vėžio laukia nuo spalio pradžios iki metų pabaigos – tuomet Vėžiai sulauks tokio derliaus, kad pradės rimtai galvoti apie iki šiol nepasiekiamo turto pirkimą.

Verslo horoskopas. Pirmojo pusmečio horoskopas kūrybinių profesijų atstovams ir medicinos darbuotojams garantuoja sėkmę, tačiau jūsų kelias nebus rožėmis klotas: darbe gali būti pavydo ir intrigų. Nuo liepos situacija stabilizuosis. Lengvai susidorosite su dokumentais, pasieksite visko, ko jums reikia valdiškose institucijose. Labiau prestižinį ir geriau apmokamą darbą galima rasti pavasarį ir rugpjūčio pabaigoje –  spalio pradžioje. Birželį ir liepą demonstruosite veiklumo stebuklus, kurie turės teigiamo poveikio jūsų biudžetui. Nuo birželio pabaigos iki spalio vidurio atsiras papildomo uždarbio tikimybė. Karjeros šuoliui tiks periodas nuo liepos vidurio iki rugpjūčio pabaigos. Šeimos biudžetas 2014 m. didžiąja dalimi priklausys nuo jūsų mąslumo ir gebėjimo taupyti. Papildomos pajamos yra įmanomos iš nekilnojamojo turto pardavimo, jų nuomos, iš šeimos verslo, kuriame dalyvauja šeimos visų kartų atstovai.

Meilės horoskopas. Netekėjusioms merginoms ateina ilgalaikis periodas, žadantis perspektyvių pažinčių. Vyrus vilioja jūsų atvirumas ir nuoširdumas. Iki gegužės vidurio jūs apsispręsite ir visiškai atsiduosite jausmams. Tikėtina, kad vasario, spalio, lapkričio mėnesiais sulauksite pasiūlymo tekėti. Nuo antrosios birželio pusės tiesiog spinduliuosite seksualumą, žavėsite. Naudokite savo kerus, bet nepamirškite apie jausmų ribas. Jau gyvenančių santuokoje laukia itališkų šeimų kasdienybė: audringi pretenzijų išsakymai, pavydo scenos su indų daužymais, kurias keis aistringi susitaikymai. Jeigu išmoksite kontroliuoti savo emocijas ir nebūsite kategoriški, išgelbėsite savo šeimą iš daugelio bėdų. Bet kokiu atveju suteikite mylimajam ar mylimajai galimybę reabilituotis. Žvaigždės nepritaria flirtui ir neįsipareigojantiems santykiams. Nusiteikite tik rimtiems santykiams ir būkite pasiruošę vienas kitam atsakyti už bendrą ateitį. Nuo liepos iki rugsėjo susituokusioms poroms yra galimybė išgyventi naują medaus mėnesį.
 

Liūtas

Bendras horoskopas. 2014 m. reikės apžvelgti ankstesnius darbus, pasidžiaugti savo darbo vaisiais, numatyti naujus tikslus. Aktyviausi ir ambicingiausi Liūtai gali bandyti įgyvendinti naujas užduotis, tačiau astrologai rekomenduoja jas atidėti. Permainų vėjas įneš pagyvėjimo į visas gimusiųjų po šiuo Ugnies ženklu gyvenimo srityse. 2014 m. Liūtai galės parodyti savo lyderio savybes ir bet kurioje situacijoje suvaidinti lemiamą vaidmenį. 2014 m. Fortūna bus Liūto pusėje. Arklio metais jie gali pabandyti laimę azartiniuose lošimuose – sėkmė labai tikėtina, tačiau, susidūrus su ne visai teisėtais finansiniais sandoriais, patartina nejuokauti – šie bandymai uždirbti baigsis apgaule ir netgi gėda. Sėkmingiausias mėnuo Liūtams – gegužė. Tada gali atsirasti naujų įtakingų draugų, kurie suvaidins svarbų vaidmenį jūsų gyvenime. Šis periodas – geras laikas kurti naujus planus. Taip pat sėkmingas bus ir rugsėjis: tikėtina sėkminga karjera, priedas prie darbo užmokesčio arba pasiūlymas imtis naujo pelningo darbo. Rudenį galite greitai išspręsti bet kokį su dokumentais susijusį klausimą. Jei turite neišspręstų klausimų dėl mokesčių, draudimo ar paveldėjimo, tai spręsti imkitės pirmo rudens mėnesio trečią dekadą. Svarbiausia, kad Liūtų asmeniniai siekiai nekenktų šeimos interesams. Per pirmąjį šių metų pusmetį jums tiesiog reikia stengtis būti laimingam mylint, sėkmingai auklėjant vaikus ir bendraujant su žmonėmis. Per antrąjį šių metų pusmetį galėsite atskleisti savo kūrybiškumą, kuris padės įgyvendinti seną svajonę. Tikėkite, kad jums pavyks, svarbiausia – pradėti!

Verslo horoskopas. Darbas džiugins geromis sąlygomis ir komfortu. Įmanoma atvira konfrontacija su kuo nors iš verslo partnerių. 2014 m. jums nebus sunku rasti gerą darbą. Labai pageidautini mokymo kursai. Ypač palanku atidaryti savo įmonę, valdiškose institucijose spręsti įvairius klausimus. Sausį–kovą gresia netikėti finansiniai nuostoliai – gali net tekti imti paskolas, taigi būkite atsargūs. Nuo vasario pradžios iki balandžio vidurio pagerės jūsų verslumo intuicija, ir sėkmingos investicijos gali atnešti pinigų – kaip kompensaciją už ankstesnius nuostolius. Pirmoji pusė kovo, balandžio ir lapkričio vidurys – tinkamas laikas organizuojant stambųjį verslą, taip pat sprendžiant klausimus su bankais ir tikrinančiomis struktūromis. Nuo liepos pabaigos iki gruodžio pradžios periodiškai galimas papildomas uždarbis.

Meilės horoskopas. Nuo sausio iki birželio pabaigos jums seksis meilėje. Galbūt draugystė išaugs į kažką daugiau, bet pabandykite iš anksto pasverti visus pliusus ir minusus. Labiausiai tikėtina, kad sutiksite savo princą smagiame vakarėlyje. Antroje metų pusėje Liūtams norėsis romantikos ir švelnumo. Per šį laikotarpį trauksite tuos, kurie visų pirma ieško giminingos sielos. Jeigu jūs jau ilgą laiką kartu, pasiruoškite išbandymo laikotarpiui: Jūsų mylimasis turės bėdų, jam reikės jūsų paramos. Birželio pradžioje gali prasidėti slaptas romanas ar santykiai su ištekėjusia ar vedusiu. Birželį būkite atsargūs, nepasiduokite pagundoms. Labiausiai tikėtina, kad draugas nepatiks jūsų artimiesiems, todėl dėl to galima trintis. Mylimajam bus lengviausia sukaupti drąsos ir pasipiršti vasario arba liepos pradžioje, kovo arba gegužės pabaigoje ir spalio viduryje.

Mergelė

Bendras horoskopas. Mergelės, jei vis dar vienišos, šiemet galbūt ras savo tikrąją meilę. Pagrindinis uždavinys Mergelėms 2014 m. – aktyviai dalyvauti įvairiuose renginiuose, siekti naujų pojūčių, nuolat tobulėti ir toliau aktyviai judėti į priekį. Gimusieji po šiuo zodiako ženklu turėtų veikti agresyviai ir nenukrypti nuo pasirinkto tikslo versle ar tarnyboje. Įgimtas atkaklumas ir noras lyderiauti galiausiai padės pasiekti pastebimos sėkmės. Darbštumas ir pernelyg didelė atsakomybė už įsipareigojimus 2014 m. Mergelėms gali iškrėsti žiaurų pokštą. Vadovybė bandys užversti jus kruopštaus darbo reikalaujančiu, bet mažai apmokamu darbu. Be to, jums teks susidurti su darbuotojų arba klientų veidmainystėmis ir nesąžiningumu. Nepaisant šių nedidelių problemų, 2014 m. bus gana sėkmingi. Žvaigždės rodo, kad galima pirkti turtą arba nuolat gyventi persikelti į užsienį. Sėkmingiausia Mergelėms – 2014 m. pavasario pabaiga ir vasaros pradžia. Nuo gegužės pradžios iki birželio vidurio Mergelės turės galimybę pakeisti profesinės veiklos sferą į intensyvesnę ar naudingesnę. Jei esate patenkintas savo dabartiniu darbu, galite greitai pakilti karjeros laiptais ar tikėtis žymaus atlyginimo padidėjimo. Norėdami pagerinti materialinę padėtį, turėsite įveikti rimtas kliūtis. Atminkite – rezultatas to vertas. Baigiantis 2014-iesiems bus sėkmingos kelionės į užsienį ir labai palankios sutarties su užsienio kolegomis pasirašymo tikimybė. Vasaros viduryje 2014 m. Mergelėms reikėtų būti atsargioms su pinigais – tiek savais, tiek svetimais. Didėja vagysčių ir sukčiavimo tikimybė, todėl iš anksto pasirūpinkite apsauga.

Verslo horoskopas. Nesitikėkite stebuklo, bet 2014 m. pasikliaukite savo jėgomis ir galimybėmis. Didelių pajamų pokyčių artimiausioje ateityje nenumatoma. Toms Mergelėms, kurios dabar nesijaučia labai gerai finansiniu požiūriu, papildomų pajamų šaltinis tikėtinas pavasarį ir vasarą. Rudenį skirkite klaidų ir netikslumų analizei. Tuo pačiu metu būtina numatyti veiksmų planą ateinantiems metams. 2014 m. Mergelėms patartina vengti išlaidumo, o avantiūristinius verslo projektus tiesiog apeikite. Jei planuojate pradėti savo verslą, Arklys suteiks jums apsaugą. Vis dėlto nereikia ieškoti paprastų būdų – sunkus nuolatinis darbas atneš norimų rezultatų.

Meilės horoskopas. 2014 m. bus sėkmingi širdies reikalams. Jūs spinduliuojate natūraliu žavesiu, kuris taip traukia priešingą lytį. Flirtuokite – ir tai atneš jums laimę. Santykiai, gimę iš paprasto atsitiktinumo, lengvos šypsenos, švelnaus koketavimo, gali peraugti į tvirtą sąjungą. Didžiausia tikimybė sutikti savo princą – nuo sausio iki balandžio vidurio ir rugsėjo pradžioje. Nuo sausio iki rugpjūčio pabaigos daugelis Mergelių ištekės. Sukūrusiesiems šeimas išbandymo laikas gali būti nuo sausio iki kovo. Į partnerių santykių aiškinimąsi nevertėtų įtraukti tėvų. Vieninteliais padėjėjais šioje situacijoje gali tapti jūsų vaikai. Jei sutuoktiniai jaučia vienas kitam meilę ir pagarbą, jie šiuos išbandymus įveiks. Tiesiog turėsite atsikratyti abipusių nuoskaudų ir nesusikalbėjimų, taip pat didelių ambicijų.
 

Svarstyklės

Bendras horoskopas. 2014-aisiais Svarstyklės turės sutvarkyti visus planus ir projektus. Viskas turi būti kruopščiai apgalvota ir išdėliota lentynose. 2014 m.  planetos suteikia jums galimybę koreguoti savo likimą. Gali rastis rimtų verslo santykių su senyvo amžiaus asmenimis arba solidžiais ir patikimais draugais. 2014 m. Svarstyklės daug važinės ir susipažins su daugeliu skirtingų žmonių. Apsisaugoti nuo sukčių padės intuicija. Materialinė gerovė ir stabilumas šiemet yra svarbūs kaip niekada anksčiau. Šie metai pateiks jums sunkią užduotį, iš kurių pagrindinė – panaudoti visas galimybes demonstruojant savo privalumus ir pasiekimus. Pradėkite mąstyti ir veikti iškart keliomis kryptimis. Pasitikėkite savo likimu ir pasaulis pasisuks į jus savo geriausia puse. Svarstyklėms 2014 m. reikėtų išmokti suprasti save ir savo kūną, be abejo, jį stiprinti ir retkarčiais lepinti. Tobulinkite ne tik kūno lankstumą, bet ir protą bei emocijas. Tai padės kurti darnesnius santykius su žmonėmis. Savo įkvėpimą ir intuityvias įžvalgas pagal galimybes įgyvendinkite praktiškai.

Verslo horoskopas. 2014 m. Svarstyklės turės daugiau galvoti apie savo darbo ir talentų vertę. Pirmasis pusmetis skirtas kvalifikacijai kelti. Vasaris ir kovas atneš keletą svarbių pakeitimų darbe, pokyčių tarpusavio santykiuose. Birželį ir liepą pagalvokite apie profesinį tobulėjimą ir, visų pirma, gyvenimo tikslą apskritai. Bendravimas su aukštesnio lygio pareigūnais padės priimti svarbius karjeros sprendimus. Nuo liepos bus daugiau galimybių pradėti savo verslą ir realizuoti save toje sferoje, kuriai jaučiate pašaukimą. Galbūt net nuspręsite mesti darbą, kad pasimėgautumėte laisve. Vis dėlto šis kelias niekur nenuves. Iki 2014 m. pabaigos būsite priversti vėl imtis materialinių klausimų. Žlugs dalis verslo ryšių.

Meilės horoskopas. Jei norite romantiškų nuotykių ir romantiškų išgyvenimų, Svarstyklių horoskopas 2014 m. siūlo imtis iniciatyvos ir įdėti šiek tiek pastangų. Sausį tapsite ypač patrauklus priešingai lyčiai. Jei įmanoma, važiuokite į užsienį atgaivinti savo jausmų su savo mylimuoju. Nesusituokusieji šiuo laikotarpiu gali sutikti naują meilę. Pavasarį pabus partnerio pavydas – pavyzdžiui, dėl bendradarbių. Liepą–gruodį išaugs laisvės poreikis. Tai santykių stabilumui ir patikimumui pavojingas laikas. Gali būti, kad staigiai nutrūks santykiai, kuriuos išgelbės tik tolerancija ir prisiminimai apie geriausius kartu praleistus metus. Kita svarbi jungtis –  seksualinė harmonija. Norint išlaikyti ryšius, mylimojo interesus ir norus būtina laikyti prioritetu.

Skorpionas

Bendras horoskopas. 2014 m. Skorpionams bus svarbu judant į priekį apskaičiuoti ne tik visus žingsnius, bet ir bent po vieną žingsnį į priekį. Žaliojo Medinio Arklio metai gali būti labai sėkmingi, jei parodysite savo įgimtą darbštumą, išradingumą, gebėjimą greitai ir laiku priimti originalius bei kūrybiškus sprendimus. 2014 m. Skorpiono horoskopas rodo, kad šio ženklo atstovai bus susirūpinę, kaip uždirbti daugiau pinigų. Daugelis turės galimybę gerokai sustiprinti savo finansinę padėtį. Sėkmingiausi ir pelningiausi šiais metais jums – balandis, gegužė ir rugsėjis. Ne viskas bus rožėmis klota. Verslininkai turės ne tik pelno, bet ir nuostolių. Šie periodai kartosis visus 2014 m. Išbandykite save ir patikrinkite, ką galite padaryti. Jūsų horoskopas skatina jus ieškoti naujų galimybių ir nepraleisti progos. Eksperimentuokite bendraudami, keiskite mąstymą ir elgesį.

Verslo horoskopas. Pirmąjį pusmetį teks atsikratyti savo trūkumų, reikės įgyti darbui būtinų žinių ir išmokti parodyti save iš pačios geriausios pusės. Atmeskite visas abejones ir pabandykite bet kokiomis priemonėmis darbe pasiekti daugiau. Aktyvus sausis – turtingas naujų santykių ir kontaktų, laukia kelionės. Žaliojo Medinio Arklio metai palankūs tarpininkams, žurnalistams, konsultantams, prekybininkams, vežėjams, smulkiesiems verslininkams. Pavasarį kūryba, įkvėpimas ir pasitenkinimas tuo, ką darote, gali daryti stebuklus: gyvenime atsiras turtingas jūsų talento gerbėjas. Antrojo pusmečio kelionės, seminarai bus puiki augimo pradžia. Spalį ir lapkritį gali nepavykti parodyti savo įgūdžių kaip vadovui, bet svarbiausia – nekreipkite dėmesio į nesėkmes ir eikite iki galo. Gruodį neverta pirkti brangių pirkinių.

Meilės horoskopas. Pirmieji mėnesiai – geras laikas susitikti su naujais žmonėmis ir nieko neįpareigojantiems pomėgiams. Kai kurie Skorpionai gali nutraukti santykius su partneriu dėl naujų santykių. Pavasarį bus svarbūs rūpesčiai dėl meilės, atrasite savyje naujų seksualumo aspektų. Vasaros pradžia įkvėps drąsiems veiksmams tuos, kurie  jau seniai yra įsimylėję savo kolegą. Rugpjūtį kunkuliuos aistros. Kažkas negalės atsispirti protą stingdančiam romanui su užsieniečiu, tačiau visi žodžiai apie santuoką ir liks tik pasaka. Ankstyvą rudenį daugeliui Skorpionų nusišypsos sėkmė, o meilė viską nugalės. Ir nors per šį laikotarpį kai kurie, priešingai, pagaliau išsiskirs su partneriu, daug ką permąstys. Tuomet gali išaiškėti ir tam tikros paslaptys. Lapkritį–gruodį dažniau organizuokite vakarėlius, eikite kartu į svečius ir atskleisite vienas kitam savo nežinomą pusę.
 

Šaulys

Bendras horoskopas. Šauliai turi daugiau dėmesio skirti savo santykiams. Pirmąjį 2014 m. pusmetį nukreipkite savo energiją į asmeninių talentų plėtojimą. Būkite aktyvūs ir iniciatyvūs savo darbe. Per antrąjį šių metų pusmetį reikėtų stengtis sukurti komfortą ir harmoniją šeimoje. Palaikykite savo sutuoktinį ir jums neteks jaudintis dėl gerovės. 2014 m. Šauliams reikia išmokti galvoti konstruktyviai ir veikti pagal planą. Horoskopas primena: sėkmė, laimė ir gerovė pirmiausia aplanko protingiausius, ambicingus ir savimi pasitikinčius žmones. Galinga gamtos duota energija, tikėjimas savimi padės Šauliams visus 2014 m. Gimusieji po šiuo ženklu gali imtis drąsiausių darbų ir projektų – visi jie baigsis sėkmingai. Nevertėtų pernelyg skubėti: atlikite viską kruopščiai, kad nepakenktumėte ne tik sau, bet ir aplinkiniams. Jei puoselėsite savo talentą, nebijosite rizikuoti, jau pirmąjį pusmetį aplankys karjeros sėkmė, didesnis jūsų darbo užmokestis. 2014 m. Šauliui – puikus laikas mokytis ir tobulėti. Daugelis iš jūsų domėsis filosofija ir religija. Galbūt Šauliai atras neeilinių gebėjimų. Būtinai įsiklausykite į savo intuiciją – ji padės pamatyti problemų priežastis.

Verslo horoskopas. 2014 m. pabandykite neapkrauti savęs darbu, nes jums dabar svarbu plėtoti savo kūrybinius sugebėjimus. Genialūs sprendimai ir idėjos aplankys tik tuos, kurie gali tinkamai paskirstyti darbo ir laisvalaikio laiką. Sausio, kovo, birželio, spalio ir lapkričio mėnesiais atsivers naujos galimybės, kurios pavers jūsų pomėgį verslu. Ryžkitės! Aktyviausi ir iniciatyvūs žmonės gali gauti reikšmingą pelną. Svarbiausia nebijoti suklysti. Jūsų entuziazmas išpirks neišmanymą. Balandį ir gegužę drąsiai kalbėkite su viršininku dėl užmokesčio padidinimo arba perspektyvesnių pareigų. Nuo birželio iki rugsėjo nerekomenduojama rizikuoti pinigais, nevertėtų imti kreditų. Spalį ir lapkritį šauliams rekomenduoja dėmesį skirti įprastinėms nuobodžioms pareigoms, užsitęsusiems darbams užbaigti.

Meilės horoskopas. 2014 m. sausį jūsų išrinktojo jausmų stiprumą bus galima išmatuoti tik įvertinus jo dovanų vertę. Vasarį bus galimybė išgirsti iš partnerio išsvajotos santuokos pasiūlymą. Jei jį priimsite, nepamirškite sudaryti vedybinę sutartį. Tų, kurie dar nesutiko savo antrosios pusės, pavasarį laukia lemtingas susitikimas. Gegužė ir birželis bus palankūs flirtui darbe. Vasaros pabaigoje drąsiai išreikškite savo jausmus, nes rizikuojate likti vienišas. Rugsėjį venkite konfliktų šeimoje, pasistenkite išvengti aštrių kampų, neprovokuokite partnerio pavydo. Spalį ir lapkritį horoskopas pataria pasišvęsti darbui, kad kiek įmanoma rečiau pasirodytumėte namuose. Gruodį pagaliau rasite ramybę ir galėsite sukurti aplink save harmoningą ir draugišką atmosferą. Mėgaukitės ramybe!

Ožiaragis

Bendras horoskopas. Ožiaragiams 2014 m. jokiu būdu negalima užsisklęsti savyje ar savo šeimoje. Jums reikia bendrauti su įvairiais žmonėmis ir būti įvykių įkarštyje. Jūsų svajonės, net didžiausi norai netikėtai išsipildys. Neatsisakykite kitų pagalbos, tačiau pasikliaukite tik pačiu savimi! Žaliojo Arklio metais svarbu dirbti komandoje, kartu galėsite užkariauti bet kurią viršūnę. Būkite drąsūs! Ko tik imumėtės, 2014 m. laukia sėkmė visose veiklos srityse. Ožiaragiai galės nuversti kalnus, stebindami kitus savo aktyvumu ir sumanumu. Šie metai idealiai tinka verslo plėtrai. Pagrindinis uždavinys – nepraleisti likimo suteiktų galimybių.

Verslo horoskopas. Ožiaragio horoskopas rodo, kad 2014 m. pradžia palanki kūrybingumui ir talentui atsiskleisti. Sausį ir vasarį pagaliau jus įvertins darbe. Tikėtina, kad panorėsite išmokti naujo amato arba sulauksite kvietimo pereiti į kitas, daugiau žadančias pareigas. Per pirmąjį 2014 m. pusmetį turėtų būti išspręstos nekilnojamojo turto problemos, galbūt persikelsite gyventi į kitą miestą. Kovas ir balandis galite užmegzti svarbių ryšių. Pavasario pabaiga – tinkamas laikas spręsti biuro patalpų nuomos klausimą. Drąsūs ir ryžtingi Ožiaragiai gali netoli namų sėkmingai pradėti verslą. Dirbantiesiems samdomą darbą – palankus laikas gerinti darbo sąlygas. Birželį reikia išmokti gerbti kitų nuomonę, nes susipyksite su kolegomis. Nuo liepos iki spalio paremkite aplinkinius, tuomet sėkmė lydės tiek asmeniniame gyvenime, tiek versle.

Meilės horoskopas. 2014 m. pradžioje jūsų žavesiui bus neįmanoma atsispirti. Tai padės atsirasti jūsų gyvenime naujam perspektyviam gerbėjui. Padidėjęs seksualumas vasarį pavers jus itin aistringu. Ankstyvą pavasarį jūsų partneriui atsiras pakankamai rimta priežastis pavydėti. Nuraminkite jį, nes šiuo metu jums bus nepaprastai svarbūs stabilūs santykiai. Gegužę jūsų sąjungoje atsiras romantikos. Dar neradusieji savo antrosios pusės susipažins su savo svajonių objektu. Antroje metų pusėje norėsite eksperimentuoti. Tik nepamirškite savo partnerio norų ir pageidavimų, nes rizikuojate prarasti tą, kurį tikrai mylite. Geriau neprovokuokite mylimojo pavydo, nes tai jus išskirs.

Vandenis

Bendras horoskopas. Vandeniams svarbu labiau pasitikėti savimi ir kuo mažiau dėmesio kreipti į atsirandančias kliūtis. Jums reikia pakelti savo profesinį lygį ir plėsti pažįstamųjų ratą. Sėkmė lydės tik tuos, kurie tikslo siekia savarankiškai. Sudarykite griežtą planą ir drąsiai siekite svajonės. 2014 m. Vandeniams – harmonijos paieškos metas. Pagrindinė jūsų užduotis – pamatyti tikrąsias vertybes, atskirti visa, kas reikalinga, nuo to, kas nepageidaujama. Besibaigiantys Gyvatės metai, tikėtina, atnešė pokyčių į visas gyvenimo sritis, o į prasidedančius Žaliojo Medinio Arklio metus Vandeniai žengia atsinaujinę, kupini kūrybinės energijos. 2014-ųjų Vandenio horoskopas pataria: darykite tik tai, kas tinka jūsų sielai, ir rezultatas jus maloniai nustebins. Sėkmė laukia tų, kurie sugebės savyje atrasti kūrybinį potencialą ir jį panaudoti maksimaliai.

Verslo horoskopas. Pirmasis 2014 m. pusmetis suteiks daug galimybių savo hobį paversti profesija. Gegužę ir birželį galimos nenumatytos išlaidos. Birželis žada laimę tiems, kurių darbas susijęs su finansais. Sėkmė laukia užsiimančių pedagogine veikla. Liepą padidės galimybė laimėti loterijoje, bus naudinga dalyvauti aukcionuose. Vasarą atsiras galimybė gauti darbą, apie kurį seniai svajojote. Nebijokite ko nors keisti savo profesiniame gyvenime, lankykite kvalifikacijos kursus, steikite nuosavą įmonę. Liepa bus puikus laikas tvarkyti įvairius dokumentus. Spalį Vandeniai gali patirti nuostolių. Iš anksto pasirūpinkite savo turto apsauga. Darbas visuomeninėse organizacijose, verslas gali duoti pajamų.

Meilės horoskopas. 2014-ųjų sausį Vandeniams patartina nerodyti savo jausmų. Svarbiausia suprasti, ko norite iš esamų santykių. Vasarį žavesys ir asmeninė jūsų iniciatyva padės pritraukti gerbėją, iš kurio pavasarį sulauksite dovanų. Rekomenduojama pakeisti įvaizdį, atnaujinti garderobą. Gegužę suprasite, ar jūsų išrinktasis yra vertas meilės, tačiau birželį atsitiktinė pažintis gali virsti aistringu susižavėjimu. Liepą laisvę mylinčios vienišos moterys užmegs tarnybinį romaną, kuris rugpjūtį ir rugsėjį gali virsti nuostabiu partnerystės tandemu. Spalį ir lapkritį turėsite daug darbo, tačiau vis tiek bandykite rasti laiko mylimajam. Gruodį įžiebkite aistros kibirkštį – išrinktasis jums už tai padėkos.
 

Žuvys

Bendras horoskopas. Prieš jus atsivers nauji horizontai, o tolimas viršūnes įveiksite, jei pagaliau patikėsite savo unikalumu ir artėsite savo svajonės link. Žuvims reikėtų ieškoti užsiėmimo, kuris galėtų visapusiškai įkvėpti. Tai gali būti kelionės, pasiekimai sporte ar mokslas. Atverkite širdį naujovėms, aktyviai bendraukite su užsieniečiais. Nebijokite mokytis patys ir švieskite tuos, kuriems to reikia. Nenustebkite, jei į jus kreipsis patarimo kiti. 2014 m. Žuvų laukia daug kelionių, kurios suteiks malonių akimirkų. Užsiimantieji mokslo tyrimais gali susidurti su kliūtimis. Vasarį laukia pelninga partnerystė, tačiau karjeros proveržiams kol kas dar ne laikas. Pavasario pabaiga ir vasaros pradžia – palankiausias laikas visaverčiam poilsiui. Negalėsite susikaupti darbui ir rimtoms užduotims, todėl ramia sąžine sudarykite sąrašą norimų pramogų ir kultūros renginių. Šis laikotarpis ne ypač tinka apsipirkti, bet palankus pailsėti užsienyje. Be to, tai bus auksinis laikas bendravimui ir bendrai veiklai su vaikais –  kurdami kartu patirsite abipusį malonumą.

Verslo horoskopas. Sausį galimos nenumatytos išlaidos, tačiau nesijaudinkite – jau vasarį jums pavyks gerai uždirbti ir kompensuoti visas išlaidas. Šiuo laikotarpiu galite spręsti su nekilnojamuoju turtu, akcijomis, nekilnojamąja nuoma susijusius klausimus. Kovą ir balandį laukite netikėtos pagalbos ar pelno. Labiausiai tikėtina, kad kas nors iš giminaičių norės jums padėti. Gegužė – laimingas laikas kruopščiai ir produktyviai dirbti. Sėkmingai susidorosite su bet kokiomis verslo užduotimis. Didžiausia skylė biudžete atsiras dėl šeimos: gal tai bus išlaidos laimingoms vestuvėms, gal – bendrai užgyvento turto dalybos. Vasarą galimi pokyčiai darbovietėje, kuriems bus svarbu pasirengti morališkai. Nuo spalio iki gruodžio rasite naują ir geresnę darbo vietą.

Meilės horoskopas. Pirmaisiais 2014 m. mėnesiais sulauksite nuoširdžių jausmų, tačiau neidealizuokite partnerio, nes teks nusivilti. Šiuo laikotarpiu geriau nerodyti savo emocijų viešai. Kovą išryškės jūsų seksualinė energija, būkite drąsus ir iniciatyvus, ir gyvenimas pasikeis į gerąją pusę. Balandį norėsite prabangių dovanų ir gražaus asistavimo. Gegužę sutikti nauji žmonės jums taps svarbūs, tikėtina, kad pasikeis jūsų planai ir tikslai. Birželį ir liepą geriausia skirti namams, kurti juose draugišką atmosferą. Rugpjūtį ir spalį visai kitomis akimis pažvelgsite į vieną iš kolegų – didelė tarnybinio romano tikimybė. Lapkritis ir gruodis žada ypatingą harmoniją su išrinktuoju. Jei seniai ketinote oficialiai įforminti santykius, tam tinkamas laikas. Netekėjusios merginos turėtų atkreipti dėmesį į užsieniečius arba į vieną iš senų draugų. Šeimą turintiems asmenims metų pradžioje nepatartina flirtuoti, nes išprovokuosite didelį konfliktą su partneriu, kuris gali net nutraukti ilgalaikius santykius. Merginos vėlyvą pavasarį gali tikėtis rimtų pasiūlymų tekėti. Intuicija jums pakuždės, kaip į tai reaguoti: sutikti ar dar palaukti.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

ogowazugu

[url=http://kamagrabuy-jelly.org/]Viagra Effect In Women[/url] Discount Celebrex http://synthroidonlinebuy.net/

Edmonton Oilers iPhone 4 Cases Alt Jersey

F*ckin' remarkable issues here. I'm very glad to see your post. Thank you so much and i'm having a look forward to touch you. Will you kindly drop me a e-mail? Edmonton Oilers iPhone 4 Cases Alt Jersey http://www.au-saa.com/contents/blogt/Edmonton-Oilers-iPhone-4-Cases-Alt-Jersey-07.html

philadelphia eagles jerseys

Please let me know if you’re looking for a author for your blog. You have some really great posts and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some content for your blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an e-mail if interested. Thank you!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS