Moteris pagimdė po aštuonerių metų bandymų ir pasigailėjo | kl.lt

MOTERIS PAGIMDĖ PO AŠTUONERIŲ METŲ BANDYMŲ IR PASIGAILĖJO

Didžiojoje Britanijoje gyvenanti moteris net aštuonerius metus bandė pastoti. Tam tikslui ji išleido net 100 tūkst. svarų sterlingų, tačiau pagaliau pagimdė. Vis dėlto gimus sūnui moteris nepajuto džiaugsmo, ji pasigailėjo, kad taip atsitiko.

Apie tai rašo dailymail.co.uk.

Būsimoji mama planavo pastoti nuo 36-erių metų. Ji neturėjo vyro, todėl nutarė užšaldyti kiaušialąstę.

Po kelerių metų moteris rado donorą ir pabandė pradėti vaiką dirbtinio apvaisinimo pagalba. Tačiau bandymai buvo nesėkmingi.

Vėliau britė sutiko būsimą vyrą, tačiau bandymas pastoti natūraliu būdu buvo nesėkmingas. Įvyko persileidimas.

Sulaukusi 44-erių metų ir procedūroms išleidusi apie 100 tūkst. svarų sterlingų, britė pagaliau tapo motina.

Vis dėlto, pasak moters, ji nepajuto gimusiam sūnui meilės, nors vaiko gimimo laukė daug metų. Naujagimiu mama džiaugėsi tik kelias savaites. Vėliau ji bodėjosi motinyste.

„Tuo metu mano galvoje kirbėjo mintis „svajokite atsargiai“, – prisimena ji.

Britė pridūrė, kad nuolat kaltino save už tai, kad nemyli sūnaus. Ji laikė save beširde pabaisa ir baisia mama.

Ieškodama palaikymo, moteris įkūrė interneto dienoraštį, kuriame nuolat dalijosi savo mintimis ir pasakojo apie savo jausmus.

„Žmonės teigė, kad viskas susitvarkys po šešių savaičių, po dešimt savaičių, po trijų mėnesių, po šešių mėnesių. Nors tai buvo nedidelis nuraminimas, kai nežinai, kaip išgyventi artimiausias šešias valandas, pasirodo jie buvo teisūs“, – pasakoja mama.

Moteris tvirtina, kad nustojo nekęsti savo gyvenimo, kai pamatė pirmą sūnaus šypseną ir išgirdo jo juoką. Be to, jai atsirado daugiau laiko miegui, o tai padėjo sutvarkyti nervų sistemą.

„Aš dar nepasiekiau to, kad apibūdinčiau motinystę pačiais gražiausiais žodžiais. Bet gal kažkada suprasiu, kad vaiko gimimas – geriausia, kas man nutiko“, – viltingai kalbėjo mama.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Ajajai

Ajajai viena bobutė turguje papasakojo...ir žurnalistai varo į spaudą...ajajai..

Wow

Tokiu atveju mazai, dazniausiai motinystes dziaugsmu nepajaucia itin jaunos mamytes, o vyresniame amziuje kaip tik moterys labiau atsiduoda motinystei.

As

Gimdyt reik jaunai,o ne senei.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS