Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? (horoskopas) | kl.lt

DVI SAVAITES TRUKSIANTIS UŽTEMIMŲ KORIDORIUS: KO GALIMA TIKĖTIS? (HOROSKOPAS)

  • 2

2024 m. kovo 25 d. pusšešėliniu Mėnulio užtemimu prasideda užtemimų koridoriaus laikotarpis, kuris truks dvi savaites ir baigsis balandžio 8 d. visišku Saulės užtemimu. Dažniausia šis laikotarpis būna konfliktiškas ir kupinas iššūkių, jis siejamas su karminiais ryšiais ir įtampomis. Tačiau šiemet šis etapas turėtų būti kiek kitoks, nes planetos išsidėsto gana palankiai, todėl daugumai žmonių tai lems naujas galimybes arba pabaigas to, kas jau seniai turėjo nutikti.

Avinas

Šis užtemimas įvyks septintuosiuose Avino horoskopo namuose, kurie susiję su santykiais. Labiausiai užtemimą pajus šio ženklo atstovai, gimę kovo 22–28 d. Galite tikėtis esminių pokyčių santykiuose, sulaukti naujienų iš partnerio, romantiško susitikimo arba jūsų santykiai peraugs į kitą etapą. Taip pat galimi pelningi verslo sandoriai ir laimėtos bylos teisme. Avinui šis užtemimas žada kažkokią pabaigą.

Jautis

Šio ženklo atstovams užtemimas labiausiai paveiks šeštuosius horoskopo namus:  jie susijęs su darbu, sveikata ir naminiais gyvūnais. Darbe gali kažkas užsibaigti, keistis, tačiau iš esmės viskas liks kaip buvę. Kalbant apie sveikatą, gali įvykti staigios permainos į gera. Jei kažkas jūsų gyvenime yra neaiškaus, šis užtemimas tai išryškins ir situacija išsispręs palankiai.  

Dvyniai

Šis užtemimas labiausiai paveiks penktuosius – meilės – namus. Dvynių laukia naujas asmeninio gyvenimo etapas: galimos naujos pažintys, pasimatymai, santykiai peraugs į kitą lygmenį. Palanku pradėti kūdikį. Galima tikėtis žinios, susijusios su jūsų vaikais. Didelė tikimybė, kad subręs nauja kūrybinė idėja, kuri bus labai palanki jūsų karjerai.

Vėžys

Šis užtemimas įvyks ketvirtuosiuose Vėžio namuose, jie susiję su nekilnojamuoju turtu, gyvenamąja vieta ir tėvų namais. Galimi pokyčiai, susiję su būstu ar persikraustymu, taip pat galite tikėkitės naujienų iš namiškių. Netrukus priimsite svarbų sprendimą, susijusį su vaikais, šeima ar giminaičiais. Taip pat palanku pradėti remontą. Bet koks sprendimas, kurį dabar priimsite, taps ilgalaikis.

Liūtas

Šis užtemimas susijęs su trečiaisiais Liūto horoskopo namais – tai bendravimo, pažinčių, kontaktų sritis. Užtemimas žada sandorio, sutarties ar susitarimo užbaigimą, kažką pasirašysite (pageidautina suspėti tai padaryti iki kovo 28 d.). Gali prireikti teisininko patarimo. Atidžiai tikrinkite visus skaičius, sumas ir dokumentus. Užtemimas taip pat gali lemt jums svarbią kelionę ar išvyką.

Mergelė

Šis užtemimas įvyks antruosiuose Mergelės horoskopo namuose – tai finansų namai. Užtemimas gali kažką pakeisti finansų srityje – tai gali būti susiję su atlyginimu arba nuosavybe. Galite sulaukti įdomių pasiūlymų ar sandorių, kurie bus pelningi. Be to, šiuo užtemimų koridoriaus metu gali užbaigti projektą, už kurį bus atlyginta. Gali būti, kad teks iš naujo įsivertinti save kaip profesionalą ir įkainoti savo vertę. 

Svarstyklės

Mėnulio užtemimas įvyks Svarstyklių ženkle, o tai reiškia, kad šio ženklo atstovus jis paveiks labiausiai. Ypač tuos, kurie gimę rugsėjo 24–30 d. Šis etapas įneš aiškumo į  gyvenimą,  planai ir ketinimai taps aiškesni. Kažkas jūsų gyvenime baigsis. Tikėtina, kad nuspręsite nutraukti slegiančius dalykinius ar asmeninius santykius – tai bus būtina padaryti siekiant pažangos ir tobulesnio gyvenimo. Vienišos Svarstyklės gali tikėtis romantiškos pažinties. Taip pat gali kilti noras keisti įvaizdį arba požiūrį į save. 

Skorpionas

Šis užtemimas įvyks dvyliktuosiuose Skorpiono horoskopo namuose – tai paslaptingiausia sritis, nors užtemimas Skorpionams bus naudingas. Jis gali pažadinti kai kuriuos praeities prisiminimus. Šio užtemimo metu paaiškės kažkas, kas padės paleisti sunkią situaciją. Gali baigtis santykiai per atstumą. Taip pat gali būti, kad nuspręsite apsilankyti pas psichologą, pradėsite terapiją, bandysite medituoti ar ryšitės dvasiniam apsivalymui.

Šaulys

Užtemimas veikia vienuoliktąjį Šaulio namą – jis susijęs su draugais. Užtemimas gali atnešti permainų draugystėje – draugai gali išsikraustyti, pasikeisti jūsų aplinka. Naujų draugų galite sutikti kokioje nors žmonių gausiai lankomoje vietoje – gimtadienio vakarėlyje, kavinėje, konferencijoje ar socialiniuose tinkluose. Taip pat galimi pokyčiai santuokoje, tikėtinos naujienos, susijusios su vaikais.

Ožiaragis

Šis užtemimas bus Ožiaragio dešimtuosiuose horoskopo namuose, kurie yra susiję su karjera ir darbu. Karjeroje gali įvykti lūžis, susijęs su  pasiekimais. Pokalbiai dėl naujo darbo bus sėkmingi. Taip pat jūsų statusas darbe gali pasikeisti į aukštesnį. Tikėtina, kad nuspręsite keisti profesiją. Pokyčių gali įvykti ir jūsų tėvo gyvenime.

Vandenis

Užtemimas veikia Vandenio devintuosius horoskopo namus, kurie atsakingi už keliones ir viską, kas susiję su užsieniu. Galimos kelionės, kurios turės didelę įtaką jūsų gyvenimui. Taip pat tikėtinas persikraustymas, pilietybės gavimas, studijų vietos pakeitimas. Gyvenime gali nutikti įvykiai, susiję su antrąja santuoka. Tikėkitės naujienų iš savo vaikų ar anūkų.

Žuvys

Šis užtemimas įvyks aštuntuosiuose Žuvų namuose, jie susiję su finansais. Užtemimas gali kažką pakeisti  finansų srityje – tai gali būti susiję su atlyginimu ar  finansine pagalba. Gali atsirasti šiek tiek lengvų pinigų. Gali būti užbaigtas bendras verslas. Be to, šis užtemimas gali reikšti projekto pabaigą, ir už tai bus dosniai sumokėta. 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

ko galima tikėtis

jei neskaitysite horoskopų, tai puikių šviesių Šv.Velykų.

Taip,

Nurašyta ir visiškai supainiota iš Megaastrologinio portalo "Forerio efektas"

SUSIJUSIOS NAUJIENOS