„Huawei nova 9 SE“ išmaniojo apžvalga: įrenginys, sukurtas jaunimui | kl.lt

„HUAWEI NOVA 9 SE“ IŠMANIOJO APŽVALGA: ĮRENGINYS, SUKURTAS JAUNIMUI

  • 0

Bundanti gamta pažeria ne vieną nuostabiai atrodantį reginį, kurį norisi tuojau užfiksuoti. Visgi tam, kad džiaugtumėmės aukštos kokybės vaizdais – būtinas ir išmanusis telefonas, galintis patenkinti svarbiausius technologinius poreikius. Peržvelgus visas technines charakteristikas matome, jog būtent toks yra neseniai pasirodęs „Huawei nova 9 SE“ išmanusis telefonas, puikiai tinkantis nuotraukų ar vaizdo įrašų darymui.

Naujasis „Huawei nova 9 SE“ pateikia savitą jaunystės, technologijų ir dizaino ryšio interpretaciją, kuri žymi dar vieną žingsnį išmaniųjų telefonų inovacijų srityje. Gamintojai tikisi, jog šis prietaisas didžiausio įvertinimo susilauks tarp jaunųjų vartotojų.

Nieko nelaukiant išskiriame svarbiausius aspektus, kurie geriausiai įprasmina „Huawei nova 9 SE“ savybes:

Kamera, leidžianti išsiskleisti kūrybiškumui

Aukštos kokybės kamera leidžia įamžinti akimirkas, kuriomis norisi džiaugtis vėl ir vėl. Visgi modernaus išmaniojo kamera tuo tikrai neapsiriboja, ji – suteikia ir daugiau svarbių funkcijų.

Telefono „Huawei nova 9 SE“ gamintojai siūlo vaizdingai ir menkiausias detales fiksuojančią 108 MP galinę kamerą. Jos pagrindinis objektyvas turi 1/1,52 colių jutiklį, kuris užtikrina aukštą skiriamąją gebą bei jautrumą šviesai. Todėl visi telefono kamera daryti vaizdai yra itin raiškūs net ir esant prastam apšvietimui.

Šalia pagrindinio objektyvo yra 8 MP itin plataus kampo kamera, kuri suteikia galimybes fotografuoti net 112 laipsnių kampu. Platus kampas užtikrina, jog į fiksuojamus kadrus pakliūva visi norimi objektai: tiek žavi panorama, tiek plati draugų kompanija. Greta yra ir 2MP gylio bei 2 MP makro kameros, leidžiančios kokybiškai fotografuoti vos iš kelių centimetrų atstumo bei išgauti kokybišką fono suliejimo efektą. Visus, norinčius sužibėti socialiniuose tinkluose maloniai nudžiugins ir moderni plataus 90 laipsnių kampo bei 16 MP raiškos priekinė kamera.

Tiesa, be techniškai pažangių objektyvų „Huawei nova 9 SE“ gali pasiūlyti ir išmanius programinės įrangos sprendimus. Kiekvienas naujojo „Huawei“ telefono turėtojas galės daryti nepertraukiamą priekinės ir galinės kameros vaizdo įrašymą. Ši funkcija leidžia to paties įrašo metu keisti filmavimo kamerą – pereiti iš priekinės kameros į galinę, ir atvirkščiai. Filmuojami vaizdo įrašai bus originalūs, leis atskleisti savo kūrybiškumo potencialą. Tad ši funkcija ypač pravarti tiems, kurie mėgsta savo įrašais dalintis su artimaisiais, pavyzdžiui, kuriant vaizdo tinklaraštį.

Modernus stilius

Išmaniųjų telefonų dizainas susilaukia vis daugiau dėmesio, todėl kiekvienas telefonų gamintojas stengiasi pasiūlyti naujus sprendimus. Taigi, kuo šioje srityje nustebins „Huawei“ telefonas?

Išmanusis „Huawei nova 9 SE“ vartotojams siūlo akiai patrauklų dizainą, kurio novatorišką įspūdį sustiprina išskirtinė galinės kameros forma, primenanti  žvaigždžių orbitą. Kalbant apie spalvas, telefono išvaizdą Lietuvoje galima rinktis iš trijų klasikinių spalvų: juodos, kristalų mėlynos ir perlų baltos.

Pats telefono korpusas yra lengvas, sveria tik 191 g ir plonas (7,94 mm), todėl telefoną patogu laikyti, jis puikiai telpa delne. Be to, telefono nugarėlė išsiskiria nano tekstūros dizainu bei 3D stiklo apdaila, suteikiančia prabangios išvaizdos efektą.

Spartus procesorius, ryškus ekranas

Jei mėgstate naudotis keliomis programėlėmis vienu metu ar žaisti naujausius žaidimus – ypač svarbu atkreipti dėmesį į išmaniojo telefono spartumo rodiklius. Tad, kokiomis charakteristikomis pasižymi naujasis „Huawei“ telefonas?

Telefone „Huawei nova 9 SE“ įdiegta 8 GB operatyvioji darbinė atmintis, kuri veikia kartu su „Qualcomm Snapdragon 680“ procesoriumi. Šio našaus dueto bendradarbiavimas užtikrins greitą ir efektyvų darbą įvairaus užimtumo sąlygomis. Telefonas palaiko „EMUI 12“ operacinę sistemą, todėl nesvarbu ar išmanųjį naudosite ryšio palaikymui, mokymuisi ar pramogoms, telefonu naudositės saugiai ir patogiai.

Efektingą procesorių papildo ir aukščiausios rezoliucijos standartus atitinkantis prietaiso ekranas, gebantis perteikti iki 16,7 mln. spalvų. Ekranas yra 6,78 colio įstrižainės, todėl juo naudojantis patogiai atliksite ne tik kasdienes užduotis, bet ir pramogausite. Be to, telefone įdiegta ir naujoji „10K Steps Dimming“ sistema, kuri rūpinasi akių apsauga bei leidžia išvengti papildomo nuovargio.

Patikima baterija

Patvari išmaniojo telefono baterija yra šių laikų būtinybė, leidžianti pilnavertiškai naudotis visomis prietaiso funkcijomis, tad į ją vis labiau investuoja ir išmaniųjų telefonų gamintojai.

Todėl „Huawei nova 9 SE“ savo vartotojams gali pasiūlyti net 4000 mAh dydžio bateriją, palaikančią 66 W „Huawei Super Charge“ įkrovimą. Galinga baterija užtikrina, kad naudojant telefoną net ir visą dieną, būsite tikri, jog prietaisas neišsikraus tada, kai jo labiausiai reikia. Visgi jei telefoną pakrauti užmiršote – didesnių rūpesčių nepatirsite. Naujasis telefonas iki 60 proc. pakraunamas per 15 minučių, o 100 proc. – tik per 38 minutes.

Apibendrinant, išmanusis telefonas „Huawei nova 9 SE“ pasižymi išskirtine išvaizda, raiškia kamera bei sumaniais sprendimais, todėl prietaisas ypač pozityviai sutinkamas tarp šiuolaikinės kartos atstovų. Taip pat vartotojams patiks ir įrenginio kaina – „Huawei nova 9 SE“ kainuoja 349 eurus.

GALERIJA

  • „Huawei nova 9 SE“ išmaniojo apžvalga: įrenginys, sukurtas jaunimui
  • „Huawei nova 9 SE“ išmaniojo apžvalga: įrenginys, sukurtas jaunimui
  • „Huawei nova 9 SE“ išmaniojo apžvalga: įrenginys, sukurtas jaunimui
  • „Huawei nova 9 SE“ išmaniojo apžvalga: įrenginys, sukurtas jaunimui
  • „Huawei nova 9 SE“ išmaniojo apžvalga: įrenginys, sukurtas jaunimui
Gamintojų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS