Milijardierius paskelbė tviterio žinutę, pasidalyta daugiausiai kartų istorijoje | kl.lt

MILIJARDIERIUS PASKELBĖ TVITERIO ŽINUTĘ, PASIDALYTA DAUGIAUSIAI KARTŲ ISTORIJOJE

  • 0

Japonų milijardierius Yusaku Maezawa, jo pačio duomenimis, paskelbė tviterio žinutę, kuria pasidalyta daugiausiai kartų istorijoje. 43-ejų turtuolis pirmadienį rašė, kad su savo tviterio įrašu, kuris buvo paskelbtas šeštadienį, pasiekė „naują pasaulio rekordą“. Įrašu esą dalijamasi ir toliau.

Y. Maezawos gudrybė: jis šeštadienį parašė, jog šimtui pasirinktų vartotojų žada milijoną jenų (8 000 eurų) grynais, jei jie pasidalys jo žinute.

Iki pirmadienio į japono raginimą atsiliepė 4,8 mln. tviterio vartotojų. Iki šiol rekordas, anot žiniasklaidos, priklausė amerikiečių paaugliui. Jis 2017-aisiais mainais už milijonus kartų pasidalyta tviterio žinute siekė metus laiko nemokamai valgyti greito maisto tinkle „Wendy's Chicken Nuggets“. Jo įrašu buvo pasidalyta 3,8 mln. kartų.

Japonas Y. Maezawa, kuris yra būsimas kosmoso turistas, yra 18-as turtingiausias žmogus savo šalyje. Jis ketina tapti pirmuoju Elono Musko privačios kosmoso bendrovės „SpaceX“ turistu, apskriesiančiu Mėnulį. Šis skrydis planuojamas 2023 metais. Y. Maezawa, be to, yra aistringas meno kolekcininkas. Jis į kelionę aplink Mėnulį ketina pasiimti ir kelis menininkus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS