Britė apsimetė serganti vėžiu, kad surinktų pinigų puošnioms vestuvėms | kl.lt

BRITĖ APSIMETĖ SERGANTI VĖŽIU, KAD SURINKTŲ PINIGŲ PUOŠNIOMS VESTUVĖMS

  • 2

29-erių Toni Standen itin norėjo didelių ir puošnių vestuvių, bet neturėjo pakankamai pinigų. Moteris sugalvojo gudrybę – apgauti visus draugus ir inetrnautus, kad jai diagnozuotas vėžys, o vestuvės – paskutinis jos noras. Neįtikėtina, bet patiklūs žmonės, gailėdami jautrios Toni istorijos, paaukojo apvalią sumą pinigų.

Kaip rašo „Mirror“, moteris paskelbė, kad jai diagnozuotas kiaušidžių vėžys, kuris jau spėjo gerokai išplisti. Ji tvirtino, kad medikai žada vos keletą gyvenimo mėnesių, tačiau ji pati vis dar trokšta gyventi. Esą jai jau sunku vaikščioti, ji nuolat griūna, ją kankina skausmai. Ji net nusiskuto plikai galvą, kad atrodytų dar labiau serganti.

Atrodytų – išties įtikinama istorija, kadangi tokių pastaraisiais metais – itin daug ir visos jos ypatingos. Artimi draugai aukų puslapyje „GoFundMe“ sukūrė paskyrą paramai, pavadinę „jie nusipelnė vestuvių“.

Draugams ji parodė įvairiausius medikų išrašus, tyrimų rezultatus ir kitas pažymas apie gydymą. Klausimų jiems nekilo, o, tikėtina, papildomai klausti nei vienas ir nesiryžo. Moters klasta įgavo pagreitį – jos istoriją išgirdę žmonės pradėjo aukoti pinigus. Iš viso moteriai buvo paaukota 8 344 svarų sterlingų, taip pat nemokamai pasiūlytos paslaugos vestuvinėms gėlėms, puošniam automobiliui. Vietinis verslininkas moteriai paaukojo net 2 000 svarų sterlingų.

Moters tėvas išties sirgo sunkia liga ir, deja, nebesulaukė didžiosios vestuvių dienos, tačiau dukrai paliko nufilmuotą įrašą, kurį artimieji paleido per vestuvių šventę. Būtent šis įrašas ir pakišo mintį, kad vyksta kažkas nešvaraus.

Jautrūs paskutiniai tėvo žodžiai sugraudino visus šventės svečius, tik ne nuotaką. Ji žaismingai kikeno, mėgavosi kiekviena šventės akimirka ir jautriems sveikinimams neskyrė didelio dėmesio. Dėmesio ji neskyrė ir paskutinei tėčio žinutei. Ir, kas keisčiausia, atrodė neįtikėtinai sveika!

„Jos tėvas įrašė ypatingą kalbą. Verkė didelė dalis svečių. Nuotakos mama ir brolis palūžo, jiems buvo labai sunku klausyti šį įrašą, kuriame užfiksuoti paskutiniai jo žodžiai. Toni visą laiką prasijuokė, ji šypsojosi, kikeno. Tai pasirodė keista ne tik man, bet ir visiems. Juk, atrodytų, jos laukia toks pat likimas, ji sunkiai serga ir miršta, nors per šventę tikrai taip neatrodė“, - tvirtino vienas vestuvių svečių.

Vis dėlto, kilus įtarimui, keliems draugams pavyko išpešti visą tiesą ir įrašyti Toni žodžius. Tai labiausiai šokiravo jos artimuosius ir sutuoktinį.

Supratusi, kad kelio atgal nebėra, pati Toni išplatino visą tiesą apie savo sugalvotą ligą ir norą iškelti dideles vestuves.

Už savo veiksmus jai teks atsiimti. Moteris buvo sulaikyta, apklausta ir gruodžio viduryje stojo prieš teismą. Jai Chesterio magistratų teismas paskyrė penkis mėnesius nelaisvės ir atiduoti suaukotus pinigus.

Publikacijos originalas čia: https://www.anglija.today/nusikaltimai-ir-nelaimes/apgavusi-kad-serga-veziu--surinko-kruva-pinigu

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

AGNE

LAZDA TURI DU GALUS.KAD NEPRISISAUKTU TIKROS LIGOS

nafik

Kitas žingsnis - apdraust naują vyrą, miegantį uždusint "paduška" ir pasiimt draudimą. Nu nafik tokią žmoną. Esu išsiskyręs. Daugiau "nesiženysiu".

SUSIJUSIOS NAUJIENOS