Dėl pašalpų ir atostogų moteris imitavo net 17 nėštumų | kl.lt

DĖL PAŠALPŲ IR ATOSTOGŲ MOTERIS IMITAVO NET 17 NĖŠTUMŲ

Italijos gyventoja pateko į teismą už tai, kad dėl pinigų net 24 metus apsimetinėjo nėščia.

Apie tai praneša „Oddity Central“.

50-metė Barbara Ioele ne mažiau nei 17 kartų imitavo nėštumą, kad darbe gautų dekretines atostogas ir pašalpas. Iš viso per 24 metus jai buvo išmokėta 110 tūkstančių eurų. Moteris melavo, kad jai 12 kartų įvyko persileidimai, o penki gimdymai pavyko.

Ji tvirtino, kad pagimdė penkis sveikus vaikus, o jų vardai – Benedetta, Angelica, Abramo, Letizia ir Ismaele.

Tam, kad nesukeltų įtarimų, per kiekvieną savo tariamą nėštumą B. Ioele iš pagalvių pasidarydavo pilvą, vaikščiodavo taip, tarsi nėščia. Be to, moteris klastojo įvairiausius dokumentus ir pažymas.

Policijai kilo įtarimas, kai moteris „laukėsi“ jauniausio vaiko, kurį tariamai pagimdė 2023 metų gruodžio mėnesį. Po atlikto tyrimo buvo išsiaiškinta, kad nei naujagimio, nei kitų Barbaros vaikų niekada niekas nematė.

Policija surinko reikalingus įkalčius ir apkaltino moterį sukčiavimu, asmeninių duomenų vagyste ir kitais nusikaltimais. Pažymima, kad B. Ioele atsisakė atvykti į apklausą pas ikiteisminio tyrimo pareigūnus.

Ji pateikė dvi pažymas – šį kartą tikras – apie prastą sveikatą. Nepaisant to, jai gresia laisvės atėmimas.

Tačiau B. Ioele draugas Davide Pizzinato sutiko bendradarbiauti su tyrėjais. Jis su moterimi susitikinėjo nuo 2012-ųjų metų. Vyro teigimu, jis žinojo apie Barbaros aferas nuo pat jų santykių pradžios.

D. Pizzinato kaltinamas bendrininkavus nusikaltimuose. Tačiau dėl bausmės sušvelninimo jis pasirengęs duoti parodymus prieš Barbarą.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Jei

musu visu neapiplestu milijonieriai - jokiu pasalpu niekam nereiketu! Nors,ir dabar jas pasiima tie patys milijonieriai,tik vargsu vardu prisidengdami.

Anonimas

VAKARIETIŠKA MEDICINA

Lietuvoje dar ne to yra

Vilniuje yra kontingentas tokių iki dviejų metrų peraugusių ir kur ryte barzdas nusiskuta, nusigrimuija ir eina į darbą dalę ar eglę vaidinti. Čia sąlyginiai vardai. Esmė ta, kad jos negali turėti vaikų ar pastojimo būna ne vietoje, iš žarnyno kaip kirmėlės išima kokis surogatus ir jos vaidina motinas. Būna, kad tos tokios tiek įsijaučia, kad nebežino net kad niekada nebuvo nėščios, jų vaikai iš embrionų liekanų surinkti ir narkomanės būdamos net nežino kas jas kada kur pratraukė. Bet pinigus u vaikus žino kaip susirinkti. Žino kaip darbe tuo naudotis. Nuolat pabrėžia, kad yra moterys, reikalauja privilegijų. Vaikus j augina valdžia ir močiutės, jis gyvena nuo dozės iki dozės, dažnu atveju būna universitetuose kuo nors, tiesiog gamtos išdaigos, tokių yra visose profesorių, medikų šeimose, kur ne moterys, o parodija, žmonės vadina jas trumpai, nei šūds, nei gegutė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS