Dvi seseris sulaikė už šokius prie jų žuvusio tėvo kapo | kl.lt

DVI SESERIS SULAIKĖ UŽ ŠOKIUS PRIE JŲ ŽUVUSIO TĖVO KAPO

Kijeve dvi vietos gyventojas sulaikė už šokius prie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariškių kapų.

Apie tai informuoja Ukrainos vidaus reikalų ministerijos „Telegram“ kanalas.

Ukrainos žiniasklaida praneša, kad anksčiau merginos, kurios yra seserys, į socialinius tinklus įkėlė šokių vaizdo įrašą. Jis tarp socialinių tinklų vartotojų sulaukė didžiulio pasipiktinimo.

Vėliau merginos iš socialinių tinklų skandalingą vaizdo įrašą pašalino ir atsiprašė dėl tokio savo elgesio.

Kijeve gyvenančios seserys jau yra pilnametės. Jos paaiškino, kad šoko prie savo tėvo, kariškio, žuvusio Iziume, kapo, nes žinojo jo požiūrį į laidojimo kultūrą.

Tačiau policijos pareigūnai tokį merginų elgesį įvertino kaip kapų išniekinimą. Seserims iškelta baudžiamoji byla pagal Ukrainos baudžiamojo kodekso 297 straipsnį („Niekinimas žmonių kapų, gynusių Ukrainos nepriklausomybę, suverenitetą ir teritorinį vientisumą“).

Dėl savo elgesio merginos gali labai pasigailėti. Ukrainos vidaus reikalų ministerija pranešė, kad seserims už šokius prie žuvusiųjų kapų gresia laisvės atėmimas nuo trejų iki penkerių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

onanimui

pindoraške, tu ir dabar neskiri kas yra rusas o kas krapas. Abu kalba vienodai rusiškai. Tai nori kad tavo tėvai, ožka pi siai skirtų kas lietuvą okupavo. Vadas buvo sralinas. O RA ir rusai ir krapai ir kas tik nenori. Šitą birbinkę rusų okupacija čiulpia lietuvos komunistai. Nes būten komunistai, priešaky su sralinu, lietuvą okupavo. Bet kai okupacija rusų - tai lietuvos komunistai ne prie ko. Jie gi ne rusai.

Anonimas

Yra kaip yra

Gertpui

Pasaulis pilnas keistu zmoniu. Gaila, bet ju vis daugeja.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS