Girta stiuardesė sužlugdė skrydį ir privertė bendrovę keleiviams mokėti kompensacijas | kl.lt

GIRTA STIUARDESĖ SUŽLUGDĖ SKRYDĮ IR PRIVERTĖ BENDROVĘ KELEIVIAMS MOKĖTI KOMPENSACIJAS

Girta stiuardesė sužlugdė lėktuvo išskridimą ir privertė oro linijų bendrovę „Ryanair“ išmokėti keleiviams kompensacijas.

Apie tai pranešė „Express“.

Patikslinama, kad stiuardesė į darbą atvyko apsvaigusi nuo alkoholio. Todėl moteris buvo patikrinta ir nušalinta nuo darbo.

Dėl šios priežasties vadovybei paskutinę minutę teko ieškoti kito ekipažo nario. Žinoma, tai šiek tiek užtruko. Todėl „Ryanair“ bendrovės lėktuvas vėlavo išskristi net tris valandas.

Suprantama, kad tai sukėlė skristi turėjusių žmonių pasipiktinimą. Nepatenkinti lėktuvo keleiviai dėl patirtų nepatogumų pareikalavo kompensacijos. Žmonės oro bendrovei parašė kolektyvinį skundą.

„Rynair“ sutiko 26 keleiviams iš viso sumokėti 343 svarus (401 eurą). Prasikaltusi stiuardesė sulaukė finansinės bausmės. Jai skirta 858 svarų (1004 eurų) bauda.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Šansas Justinui

Išlieti savo tulžį.Kliuvo ir muitinei, gal dar gyvūnų apsaugos tarnybą pamiršo.Panašūs komentarai rodo, visuomenę apima liguista psichozė ir įvairaus plauko justinams nesvarbu kiek aptariamas įvykis, nutikęs kažkur toli nuo Lietuvos, liečia juos pačius.Jiems tai galimybė parodyti savo pasiutimą ir pyktį visiems ir visur.

Justinui

gal lietuvių kalbos ir gramatikos pasimokyk, darai gėdą. Ir dar, prie ko čia muitinė? Arba kaip sakė E. M. Remarkas (tavo žiniai rašytojas): pabučiuok į... ir bėk raidžių mokytis. Linkiu aukštų gamybinių rezultatų.

Justinui

Ar tu moki skaityti? Ar tik putotis sugebi?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS