Lyno akrobato planuose – pasivaikščiojimas virš aktyvaus ugnikalnio | kl.lt

LYNO AKROBATO PLANUOSE – PASIVAIKŠČIOJIMAS VIRŠ AKTYVAUS UGNIKALNIO

40 m ilgio lynas, ištemptas tarp dviejų uolų, Alexanderiui Schulzui – tik treniruotė, skirta susidoroti su aukščio baime. Šiam 24 m. lyno akrobatui jau priklauso ne vienas pasaulio rekordas, tačiau jis vis kuria naujus planus.

„Kai tik pagalvoja, kad jau tikrai viskas baigsis, tuoj pasieks tikslą, praėjus vos kelioms sekundėms po šios minties, lyno akrobatai paprastai susimėto. Alexanderis žavi tuo, kad nepasiduoda šiai minčiai. Užlipęs ant lyno jis yra judrus ir reaguoja į situaciją. Jis tarsi šaknimis įaugęs į tą virvę“, – pasakoja lyno akrobato pasiekimus įamžinantis filmų kūrėjas Johannesas Olszewskis, retkarčiais taip pat užsiimantis šiuo sportu.

A. Schulzas, vien šiemet pasiekęs keturis pasaulio rekordus, jau yra vaikščiojęs lynu virš ežero, Didžiosios Kinų sienos, o naujausios asmeninės jo ambicijos – pasivaikščioti virš aktyvaus ugnikalnio ir įveikti kilometro ilgio lyną.

Plačiau – LRT KULTŪROS laidoje „Euromaxx“.

GALERIJA

  • Lyno akrobato planuose – pasivaikščiojimas virš aktyvaus ugnikalnio
  • Lyno akrobato planuose – pasivaikščiojimas virš aktyvaus ugnikalnio
Laidos stop kadrai
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

kai

zmogus neturi galimybiu ir proto buti virsesnis uz kitus jis jesko drastisku priemoniu pasireklamuoti kas kartais baigiasi liudnai ir jo niekas neprisimena ir norint isiamzinti reikia buti gabiu eruditu bet ne visi ji turi

SUSIJUSIOS NAUJIENOS