Mokytoja įsimylėjo sukčių ir prarado pusę milijono eurų | kl.lt

MOKYTOJA ĮSIMYLĖJO SUKČIŲ IR PRARADO PUSĘ MILIJONO EURŲ

Kinijoje gyvenanti mokytoja įsimylėjo aferistą ir prarado milžinišką pinigų sumą.

Apie tai pranešė „South China Morning Post“.

38-erių metų Šanchajaus miesto gyventoja Yuan su sukčiumi socialiniuose tinkluose susipažino 2022 metais. Nusikaltėlis greitai suartėjo su moterimi ir įgijo jos pasitikėjimą. Jis pradėjo draugauti su Yuan ir žadėjo moterį vesti.

Vėliau vyras pasiūlė mokytojai investuoti pinigus į projektus, susijusius su kriptovaliuta. Sukčius žadėjo, kad Yuan praturtės, jei jo klausys.

Moteris patikėjo aferistu ir keturis mėnesius pervedinėjo jam dideles pinigų sumas. Dėl to Yuan net užstatė butą ir paėmė banke paskolą. Iš viso mokytoja pervedė sukčiui net keturis milijonus juanių (519 tūkst. eurų).

Netrukus įtartinus moters pervedimus pastebėjo policija. Ji paragino moterį liautis pervedinėti pinigus. Yuan neigė, kad didžiules pinigų sumas pervedinėja aferistui. Per vieną apklausą mokytoja pareiškė, kad policija jai daro spaudimą.

Yuan kažką įtartino pajuto tik tada, kai su ja susisiekė moteris, kurią apgavo tas pats aferistas. Tada mokytoja jau pati kreipėsi į policiją.

Nepaisant to, moteris iki galo netikėjo, kad užkibo ant apgaviko kabliuko. Ji verkė ir kalbėjo, kad ruošėsi tekėti už aferisto.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

elena

o prie ko ta policija jinai pati pervede pinigus jis is jos neaateme durna ir baznycio lupa

yja

komentatoriai rašyt išmoko, o teksto suvokt negali. Aiškiai rašo kad veiksmas vyko KINIJOJE.

Iš kur tokie pinigai

Pas vargšę neturtingą mokytoją?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS