Mokytoja už seksą su moksleiviais atsidūrė už grotų | kl.lt

MOKYTOJA UŽ SEKSĄ SU MOKSLEIVIAIS ATSIDŪRĖ UŽ GROTŲ

Amerikietė Ashlyn Faye Bell iš Naujojo Bostono vos kelis mėnesius spėjo padirbėti mokykloje mokytojos padėjėja. Tačiau dabar jaunai moteriai apie pedagogės karjerą teks pamiršti dėl seksualinių santykių su moksleiviais, rašo texarkanagazette.com.

Pradėjusi dirbti mokykloje, 24-erių Ashlyn susipažino su trimis moksleiviais. Vienam vaikinui buvo 16 metų, kitiems – po 17.

Netrukus moteris su jais pradėjo bendrauti ne tik mokykloje. Ji naktimis atvažiuodavo pas moksleivius ir išsiveždavo juos į savo namus. O namuose su vaikinais užsiiminėjo seksu. Dažnai amerikietė kartu vežiodavosi ir savo trejų metų dukrą.

Apie moters nusikaltimus sužinota dar praėjusiais metais. Per apklausą A.F. Bell pareigūnams tvirtino, kad nežinojo, kad su moksleiviais seksas draudžiamas.

Negana to, ji teigė maniusi, kad vaikinams jau yra po 18 metų.

Gegužės 11 d. įvyko amerikietės teismas. Moteriai teismas skyrė 4 metus kalėjimo už seksualinius ryšius su šešiolikmečiu vaikinu ir dar 10 metų lygtinai už santykius su septyniolikmečiais.

Kai nuteistoji išeis į laisvę, ji bus įtraukta į seksualinių nusikaltėlių sąrašą. Todėl Ashlyn privalės reguliariai lankytis policijos nuovadoje ir pranešti apie bet kokius pasikeitimus, susijusius su darbu ar gyvenamąja vieta.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Anonimas

Mokytojos padėjėja nėra mokytoja eilinė feikinė rašliava

Kopustas.

Tai buvo abipusis susitarimas, abiems tai patiko, tad kur problemos???

...

Aš tai nęt labai norėdavau pasimylėti su savo mokytojomis, bet nedrįsdavau prašyti nes kuklindavausi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS