Moteris nepatikėjo gydytojų teigimu, kad vaikas miręs ir pagimdė sūnų | kl.lt

MOTERIS NEPATIKĖJO GYDYTOJŲ TEIGIMU, KAD VAIKAS MIRĘS IR PAGIMDĖ SŪNŲ

Didžiojoje Britanijoje nėščia moteris nutarė netikėti gydytojų teiginiais, kad jos vaikas negyvas ir pagimdė ilgai lauktą sūnų.

 

 

 

 

 

 

Apie tai pranešė „Daily Mail“.

27-erių metų Hannach Cole paguldė į ligoninę , kai ji buvo dvidešimtą savaitę nėščia. Taip atsitiko todėl, kad moteriai nutekėjo vaisiaus vandenys.

Apžiūrint moterį, medikams niekaip nepavyko išgirsti vaiko širdies plakimo. Tačiau H. Cole tvirtino, kad jaučia, jog vaikas gyvas, todėl gydytojų išvadomis nepatikėjo. Ji paprašė dar kartą ją ištirti.

Per pakartotinį tyrimą medikai išgirdo kūdikio širdies plakimą. Specialistai atsiprašė pacientės dėl klaidos ir toliau stebėjo moters būklę.

24-ąją nėštumo savaitę britė pagimdė berniuką, kuris svėrė vos 780 gramų. Ji pavadino sūnų Oakley. Tuoj po gimdymo mažylį paguldė į intensyvios terapijos skyrių.

Pasak H. Cole, vasarį ji pagaliau galės pasiimti sūnų į namus.

„Aš niekaip negaliu sulaukti, kada jis bus atvežtas į namus ir galės susirinkti visa šeima“, – teigė laiminga moteris.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Emigrantas

Buvo panašiai Norvegijoje mums. 13 savaitę žmona kraujavo. Daktaras pasikonsultavo su kitu daktaru telefonu ir pasakė, kad praradom vaiką ir, kad po savaitės ateitumem, jog isvalyma padarytų, gerai, kad po savaitės seselė pasimaišė protingesne. Būtų dar sveika vaisių pražudęs. Tai čia tik antraštė baisi.

Mama taip pat!

Tokiu atveju yra buve ir lt. Sesuo laukesi dvynių , tyresi pries nestumo gala ir gydytoja pasakė kad ji nepagimdys gyvų vaikeliu. Tada ji išvaziavo i kita miesta pas mociute ir prasidėjus sąrėmiams nuvažiavo i ten esancius gimdymo namus! Ten pagimdė gyvus ir sveikus savo vaikelius! Kartais už kudikeli reikia pakovoti, nes ne visada gydytojai taip pat būna teisūs!

Anonimas

O kiek gyvas vaikas turi sverti?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS