Pasiklydusio šuns poelgis nustebino ir visko mačiusius | kl.lt

PASIKLYDUSIO ŠUNS POELGIS NUSTEBINO IR VISKO MAČIUSIUS

  • 5

Jungtinėje Karalystėje vieno miestelio policijos nuovados darbuotojus nustebino kiek netikėtas klientas, kuris pats atėjo į policiją, nes pasimetė mieste, praneša LNK.

Miestelio policijos kameros įrašė, kaip pagyvenusi borderkolių veislės kalė ramiai įėjo pro duris ir suradusi ramią vietą atsigulė. Pareigūnai paskambino savininkei, radę kontaktus ant antkaklio ir žetono.

„Manau, kad ji tikrai protinga, ir džiaugiuosi, kad ji nebuvo per daug susinervinusi. Policijos nuovaloje akivaizdžiai jautėsi patogiai. Labai ja didžiuojuosi“, – džiaugėsi Rosie savininkė Julie Harper.

Paaiškėjo, kad Rosie pasimetė per pasivaikščiojimą mieste, kai netoli jos sprogo fejerverkai. Išsigandusi kalė ištrūko, bet kodėl vėliau nuėjo į policiją, niekas nežino.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

„Manau, tai nuostabu. Tikrai keistoka, kad šunys tiesiog taip ateitų. Niekada nemačiau, kad šuo užklystų į tyrimų biurą, ypač toks, kurį išgąsdino fejerverkai. Jis pasiklydo ir atėjo į saugią vietą. Labai protingas šuo“, – mintimis dalijosi policininkė Elona Lazey.

„Mums labai palengvėjo, kai sužinojome, kur ji yra. Esu dėkinga policijai, šuns antkakliui ir žetonui, kad pareigūnai suprato, kur ją grąžinti, o ne pasiuntė į kokią prieglaudą“, – sakė šeimininkas.

Matyt, ne veltui aviganiai borderkoliai laikomi pačiais sumaniausiais ir protingiausiais šunimis pasaulyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Vatnykas tipiškas

Pas mus juodas laukinis katinas tvarkingai eina per gatvę pėsčiųjų perėja, praleidžiam su pagarba...

giama

Gyvūnai protingesnis už žmonės...

nuzmogejamas

Dabar gyvunai yra protingesni negu zmones,zmonija pavirto i laukinius,vel akmens amzius,ka daro gobsumas,garbes troskimas,nesiskaitoma su givybe,vien melas,melas,dievas,gamta mus jau naikina,bet zmones tai nemotai,NUZMOGEJIMAS ATVIRAS,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS