Policija surado 81-erių moterį ir moksleivį, miške pragyvenusius visą savaitę | kl.lt

POLICIJA SURADO 81-ERIŲ MOTERĮ IR MOKSLEIVĮ, MIŠKE PRAGYVENUSIUS VISĄ SAVAITĘ

Žemutiniame Naugarde surasta gyva 81-erių metų moteris, kuri beveik prieš savaitę dingo miške. Moteris aptikta už 10 kilometrų nuo savo namų.

Apie tai praneša Rusijos vidaus reikalų ministerijos spaudos tarnyba.

Pensininkė į mišką išėjo liepos 4 dieną, tačiau po kelių valandų taip ir negrįžo. Moters sūnus pagalbos kreipėsi į policiją.

Buvo pradėta senolės paieška, į kurią įsitraukė ne tik teisėsaugos pareigūnai bei giminės, bet ir vietos gyventojai. Jie keletą dienų „šukavo“ miško teritoriją, bet pensininkės taip ir neaptiko. Tuo metu regione vyravo itin karštas oras.

Praėjus šešioms dienoms buvo aptikta moters nosinė, o netrukus ir ji pati. Dingusioji rasta nuo namų maždaug už 9-10 kilometrų. Policija pranešė, kad buvo iškviesti medikai, nes moteris jaučiasi labai prastai.

Panaši istorija nutiko ir  kitame Rusijos mieste –  Tiumenėje. Liepos 10 d. Rusijos tyrimų komiteto spaudos tarnyba pranešė, kad surado penkiolikmetį vaikiną, kuris visą savaitę klaidžiojo po mišką.

Vaikinas su draugais ilsėjosi prie Paderino kaimo pastatytoje palapinėje. Ankstų rytą jis nusprendė palikti poilsiavietę ir patraukti į mišką, nes tikėjosi rasti uogų. Tačiau vaikinas miške paklydo ir pas draugus negrįžo.

Tyrimų komitetas buvo iškėlęs bylą dėl žmogžudystės. Vis dėlto, po ilgai trukusių paieškų, moksleivį pavyko rasti, nors nuo jo dingimo buvo praėjusios net septynios dienos. Paauglys papasakojo, kad miške maitinosi uogomis, o nuo žemės šiaip taip sugebėdavo surinkti vandenį.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Benas

Visko nutinka.

Rassieja

Košmaras su laiminga pabaiga.

Hm

Kaip mociutė be vandens tiek laiko isgyveno?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS