Šešiolikmetė mergina susimušė su mama ir pabandė sudeginti viešbutį | kl.lt

ŠEŠIOLIKMETĖ MERGINA SUSIMUŠĖ SU MAMA IR PABANDĖ SUDEGINTI VIEŠBUTĮ

Šešiolikmetė turistė, atostogavusi JAV Floridos valstijoje, susimušė su mama ir pabandė sudeginti viešbutį.

Apie tai praneša „New York Post“. Pasak policijos pranešimo, šešiolikmetė Isabella Faith Adeline Garcia iš Ilinojaus valstijos buvo suimta antradienį, liepos 25 d., kai padegė viešbučio lovą. Viešbutyje mergina buvo apsistojusi su motina.

Remiantis jaunosios turistės parodymais, ji pati paskambino skubiosios pagalbos tarnyboms po 3-5 minučių nuo gaisro pradžios.

„Aš susimušiau su mama. Mes susipykome, o tada ji išėjo į kitą viešbučio kambarį. Mama su manimi nesikalbėjo, neatsakinėjo į mano skambučius ir žinutes. Man baisu, aš nežinau, ką daryti“, –  skundėsi ji dispečerei.

Motina pasakojo, kad ji su dukra atostogavo ir naktį praleido Okalos mieste. Viešbutyje tarp jos ir dukros kilo ginčas, kuris peraugo į muštynes. Paauglė pavadino mamą „baisia motina“ ir pridūrė, kad jos nekenčia.

Po tokių nepilnametės žodžių motina išėjo iš kambario ir persikėlė į kitą viešbučio kambarį, kad konfliktas dar labiau nepaaštrėtų.

Pasak jos, po 15 minučių viešbutyje suveikė priešgaisrinė signalizacija. Kai amerikietė išėjo patikrinti, ar spėjo evakuotis jos dukra, ji išvydo dukterį.

„Ji niekada nedarė nieko panašaus. Ji gera mergaitė“, – kalbėjo mama.

Visi 320 viešbučio gyventojų buvo saugiai evakuoti, tą patį rytą jiems leista grįžti į savo kambarius. Gaisras buvo užgesintas per septynias minutes, niekas nenukentėjo.

Merginai pateikti kaltinimai dėl pastato padegimo ir chuliganizmo. Viešbučio vadovybė žalą įvertino keliais šimtais tūkstančių JAV dolerių. Paauglę suėmė ir pristatė į nepilnamečių sulaikymo centrą.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

auga karšta pupytė

net lova užsidegė. Motinai prieš tai reikėjo į vonią pripilti šalto vandens ir pasodinti dukrą, kad putė atvėstų. :)

Alio?

Čia Kauno dienos aktualija? Kokią žinią neša ši rašliava? Neturit ką dėti, tai įkelkit nuostabių LT nuotraukų arba gyvūnėlių foto. Nupezimas totalus tokias "naujienas" kelti.

Nu

Bandė sudeginti Viešbutį? Ne taip paprasta tai padaryt ir vien tik tokio noro neužtektų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS