Šuo išgelbėjo insultą patyrusį savo šeimininką | kl.lt

ŠUO IŠGELBĖJO INSULTĄ PATYRUSĮ SAVO ŠEIMININKĄ

JAV naminis šuo padėjo savo šeimininkui, kai jį ištiko insultas.

Apie tai praneša „Washington Post“.

Rugpjūčio pabaigoje šuo, vardu Axelis, kuris priklausė septyniolikmečiui Gabrieliui, anksti ryte įšoko į jo tėvų lovą ir pradėjo žmones žadinti.

Tai buvo neįprasta: anksčiau šuo tokį ankstų rytą niekada nebuvo toks aktyvus. Vaikino tėvai nusprendė, kad Axelis nori į lauką, todėl šunį nuvedė į apačią ir atidarė duris.

Tačiau gyvūnas metėsi laiptais atgal į viršų ir pradėjo draskyti Gabrielio kambario duris.

Pasirodo, taip šuo bandė pranešti, kad vaikinas blogai jaučiasi. Prieš tai septyniolikmetis prabudo, nusileido apačion ir be jokios priežasties nuvirto. Vėliau grįžo į savo kambarį ir pabandė vėl užmigti.

Gabrielis paaiškino tėvams, kad jam sunku judėti ir jis nevaldo dešinės kūno pusės. Be to, vaikino kalba buvo nerišli.

Tėvas tuojau pat nuvežė sūnų į ligoninę. Joje paaiškėjo, kad vaikinas patyrė insultą. Tikriausiai Axelis pamatė, kaip nukrito jo šeimininkas, todėl puolė žadinti suaugusiuosius.

Šiuo metu Gabrielis sveiksta, o gydytojai mano, kad jį išgelbėjo šuo. Gyvūno dėka vaikino tėvai į gydytojus kreipėsi operatyviai, todėl pačių sunkiausių ligos padarinių pavyko išvengti.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Anonimas

Cia daugiau negu suo. Kaune " nuraso" senus zmones po insulto. Nieko nedaro priimamajame.

GAL PASKAITYS

TIE,KURIE NEKENČIA ŠUNŲ.

nu bet

kad 17 m vaikinui jau insultas, tai atrodo kad ten dar silpnesnis tas jaunimas, o suo tai tikrai geriau supranta kada jo draugas blogai jauciasi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS