Vyras nužudė žmoną per medaus mėnesį | kl.lt

VYRAS NUŽUDĖ ŽMONĄ PER MEDAUS MĖNESĮ

Amerikietį Gabe Watsoną apkaltino tuo, kad jis prieš 20 metų tyčia atjungė deguonį žmonai, kai jie nardė su akvalangais.

Apie tai praneša „Daily Star“. Leidinio duomenimis, tuo metu Gabe ir Tina Watsonai buvo susituokę vos prieš 11 dienų. 2003 metais per medaus mėnesį jie išvyko į Australiją. Tragedija įvyko netoli nuo nuskendusio laivo Kvinslende. Po nardymo Gabe grįžo vienas.

Vyras pranešė apie dingusią žmoną nardymo instruktoriui. Pastarasis ištraukė moterį iš vandens po dešimties minučių. Gydytojas 40 minučių mėgino ją atgaivinti, tačiau nesėkmingai.

Tuojau po nusikaltimo buvo pastebėta daugybė neatitikimų. Kai kurie nardytojai pareiškė, kad matė apsikabinusią porą po vandeniu prieš pat tragediją, O vienas nardytojas povandeninėje nuotraukoje už savo žmonos nugaros matė mirusią Tiną.

2009 m. Gabe Watsonas prisipažino netyčine žmogžudyste dėl aplaidumo ir Australijoje buvo nuteistas 18 metų laisvės atėmimo. Tačiau į laisvę vyras grįžo kur kas greičiau. Po bausmės atlikimo G.Watsonas grįžo į JAV ir susidūrė su naujais kaltinimais dėl Tinos mirties.

Tada vyrą apkaltino Alabamos valstijos prokuroras. Pastarasis manė, kad G. Watsonas galėjo nužudyti žmoną dėl finansinių motyvų, nes norėjo vienas perimti visą turtą ir draudimą. Tačiau 2012 metais Gabe buvo išteisintas.

Dabar Tinos giminaičiai vyrą vėl padavė į teismą. Į teismo posėdį G. Watsonas atvyko su nauja žmona.

Prokuroras bando įrodyti, kad vyras tyčia atjungė deguonį ir laikė žmoną po vandeniu norėdamas praturtėti.

Jau per kitus teismo posėdžius visi pastebėjo neįprastą G.Watsono elgesį. Jis ne vieną kartą rodė žmonos nuotrauką, padarytą prieš pat jos žūtį. Nuotrauka padaryta šalia lentelės „Atsargiai, panardinimas!“.

Taip pat Tinos šeima buvo sukrėsta dėl to, kad G. Watsonas specialiai nuimdavo gėles, kurias giminės padėdavo ant žuvusiosios kapo.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Xxx

Psichinis ligonis matomai.Kam žudyti ,išsiskirk ir baigta, jeigu kas nors nesuderinamo yra.

Jonaitis

Gal nereikia taip ilgai viltis.

skaitytojas

as vis dar viliuosi , kad Vitnei Huston zudikai ar zudikas irgi bus isaikinti .... del susiktos nominacijos imtis zudiko vaidmens ,, ???
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS