Atsinaujink pavasariui su „BestSecret“ – jūsų naujam stiliui taikomos nuolaidos net iki 80 proc. | kl.lt

ATSINAUJINK PAVASARIUI SU „BESTSECRET“ – JŪSŲ NAUJAM STILIUI TAIKOMOS NUOLAIDOS NET IKI 80 PROC.

  • 7

Artėjantis pavasario sezonas teikia vilties, kad kartu su šiltu oru viskas sugrįš į savo vėžes. Yra vilčių, kad mūsų gyvenimai atsigaus, ir kai tik prasidės nauja pradžia, tam visada yra priežastis įkvėpti naujos gyvybės drabužių spintoje! 

Džiaugiamės galėdami padėti šioje misijoje su išskirtiniu kvietimu į „BestSecret“ – prekybos platformą vyrams, moterims ir vaikams su neįtikėtinai mažomis kainomis už madingiausius dizainerių komplektus. Tapk šios uždaros prekybos bendruomenės nariu ir atrask daugiau nei 3 tūkst. tarptautinio masto žinomų mados prekių ženklų, tokių kaip „Coccinelle“, „Marc O‘Polo“ ir „Tom Tailor“, su iki 80 proc. nuolaida. Grąžinimas, žinoma, yra nemokamas.

Verčiau paskubėk – turime ribotą kvietimų skaičių, su kuriais galite užsiregistruoti.

Juk mes visi šiek tiek džiaugiamės, kad pagaliau vėl pasipuošime? Nesvarbu, ar tiesiog pasivaikštant, ar turint konkrečią užduotį, kiekviena proga vilkėti ne sportinį kostiumą šiomis dienomis yra labai vertinama. Naršėme interneto svetainėje ir surinkome sezono madingiausias aprangas, kad įkvėptume tavo naują pavasario stilių.

Šį sezoną raginame mąstyti ryškiai! Nebijok pasirinkti ryškios aprangos, kuri leis išsiskirti iš minios ir sulaukti susižavėjusių žvilgsnių. Mūsų asmeninis šio pavasario mėgstamiausias stilius – spalvingi kostiumai kartu su elegantiškais baltais sportiniais bateliais. Jūsų išvaizda neliks neįvertinta!

 

Vyrams, kurie nelinkę dėvėti ryškios aprangos, rekomenduojame variantą su spalviniu akcentu, pavyzdžiui, toliau paveikslėlyje nurodyta liemene.

Ir tie, kurie neįsitikinę, visada gali laikytis klasikinės spalvų gamos – smėlio ir pastelinės spalvos ypač tiks pavasarį. Tiesiog filtruok pirkinių paiešką pagal spalvą ir lengvai rasi norimų stiliaus elementų. 

Moterims pagaliau atėjo laikas rinktis visas ryškias sukneles su spalvotais gėlių raštais. Tinklalapyje esantys pasiūlymai be jokių apribojimų: nuo „Esprit“, „Tom Tailor“ ir „Guess“ iki „Emporio Armani“ ir „Escada“ – visada rasite kažką pagal savo skonį ir biudžetą.

Pirmosios pavasario savaitės paprastai būna vėsios, todėl susikurk puikų derinį su auliniais batais ir derančiomis spalvomis bei mėgstama odine striuke. Siekiant, kad ši apranga būtų lengvesnė ir dar moteriškesnė, žaisk su pastebimais papuošalais arba įsisek gražius ilgus auskarus, kuriuos rasite „BestSecret“.

Tiems, kurie yra ištikimi savo stiliui, nepriklausomai nuo sezono, „BestSecret“ siūlo daugybę ikoninių prekių, kurios niekada neišeis iš mados.

Toliau sukūrėme tobulą aprangą vyrui madingu „grunge“ stiliumi. Nesvarbu, ar reikia tarpsezoninės striukės, poros naujų „Dr. Martens“, ar tobulų flanelinių marškinių, – mes padėsime. Ir visa tai su nuolaidomis net iki 80 proc.!

Nepamiršk bent kažkiek atnaujinti savo drabužių spintos naujausiomis mados tendencijomis. Pavyzdžiui, platūs džinsai yra absoliučiai privaloma prekė, kurią galima puikiai derinti su labai populiariomis žaismingomis liemenėmis.

Tikimės, kad pavyko suteikti šiek tiek įkvėpimo ir parodyti, ką gali rasti uždaroje prekybos bendruomenėje „BestSecret“.

Nedvejodama (-as) prašyk savo registracijos, kol laukiančiųjų sąrašas vėl bus atidarytas! Ir smagiai apsipirk – rinkis iš daugiau nei 3 tūkst. atrinktų aukščiausios klasės prekės ženklų įspūdingomis kainomis.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Pasteb.

Kareiviško stiliaus batai, Baisiau negali būti.Tiek vyrams,tiek moterims.Vyrai siauromis kelnėmis panašūs i gaidžius . Šukuosena dabartinė gaidžių , kaip prie stiliaus komplekto.Kur mes gyvename , kokius žmones formuoja,juk tai narkomanų , baikerių stilius.Kur eleganciją ,kur gražaus, padoraus gyvenimo stilius ??? Tauturuotės, nereikėtų reklamuoti avalinės su tokiomis baisiomis tauturuotimis moters kojomis, jos atrodo kaip narkomanės,rūkančios.

tu kaunietė ir to Rasa

Pradžiai bent trečios klasės Lietuvių kalbos gramatikos kursą baikit, o tada jau komentuokit.

Rasa

Gerai kad dar nepradėje prekiauti jau 80% nuvertinot pačios tai kiek kainavo ta prekė centus net škarmalyne tokiu nuolaidu nėra ta BestSescret rašo madingu kur ta jusu mada jau 40 metu kelnes o tie trys mėlini prie židru traukia Taip kad nejuokinkit ir toliau ieškokit dabartiniu musu buku mergeliu ateis išpirks
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS