Atskleidė, kuri dainininkė pradės M. Linkytės koncertą Pažaislio vienuolyne | kl.lt

ATSKLEIDĖ, KURI DAINININKĖ PRADĖS M. LINKYTĖS KONCERTĄ PAŽAISLIO VIENUOLYNE

  • 4

Sekmadienį, rugpjūčio 4 d., baigiamuoju pirmąkart rengiamos „Pažaislio muzika“ koncertų serijos akcentu taps išskirtinis Monikos Linkytės pasirodymas.

Atlikėja koncertuos kartu su styginių kvintetu. Kaip praneša organizatoriai, Monika paruošė ypatingą programą, kurioje skambės ne tik gerai žinomi kūriniai, bet ir naujos dainos iš netrukus planuojamo išleisti antrojo albumo. Šiandien paaiškėjo dar viena intriguojanti staigmena – Monikos koncertą pradės sparčiai populiarėjanti dainininkė Liucija Vaicenavičiūtė.

Apie tai Monika Linkytė paskelbė renginio paskyroje „Facebook“ tinkle. „Labai noriu, kad ją išgirstų kuo daugiau žmonių. Tikiu, kad visi lyg vieno įsileisite ją į savo širdis!“, – žinutėje gerbėjams rašo Monika.

„Facebook“ nuotr.

Liucė yra dažnai vadinama žmogumi-pavasariu, pasitinkančiu kitus su šypsena, spinduliuojančiu šiluma ir iš širdies gelmių sklindančiomis melodijomis. Vis didesniu gerbėjų skaičiumi besidžiaugianti Liucija yra laimėjusi daugelį nacionalinių muzikos konkursų, dalyvavusi didžiausiuose šalies dainuojamosios poezijos festivaliuose. Ji buvo pagrindinė vokalistė, atlikusi Popiežiaus vizitui skirtą himną Katedros aikštėje, kur jos klausėsi kelios dešimtys tūkstančių žmonių.

Koncerto viešnią pristačiusi M. Linkytė neslepia, kad žiūrovų lauks ir daugiau staigmenų.

„Tai bus didžiausias mano vasaros koncertas. Su styginių orkestru koncertavau pakankamai seniai, prieš trejus metus, todėl pagalvojau, kad tokiai ypatingai aplinkai styginių kvintetas turėtų tikti idealiai!, – sakė M. Linkytė. – Šiuo metu įrašinėju savo antrąjį albumą, todėl labai laukiu koncerto, nes jo metu atliksiu bent keletą niekur negirdėtų dainų. Manau, jog galiu pažadėti ir netikėtų vakaro svečių, kurie scenoje pasirodys kartu su manimi“.

GALERIJA

  • Liucija Vaicenavičiūtė
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

lina

visur tie patys dainuoja ner lt geru dainininku o nauju neisileidzia

Gg

Baisu kai bobos tiesiog ziuri i vyro kishene

kaunietis

o pati negalėtų ir pradėti, ir užbaigti?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS