Bibliozauras – siaubo mito kūrimas: kviečia į kūrybinio rašymo dirbtuves su S. Bernotaite | kl.lt

BIBLIOZAURAS – SIAUBO MITO KŪRIMAS: KVIEČIA Į KŪRYBINIO RAŠYMO DIRBTUVES SU S. BERNOTAITE

  • 0

Mitai su mumis jau nuo senovės – jų autorystė priklauso kolektyvinei pasąmonei, jų perteikiama išmintis peržengia laiką ir nepraranda paveikumo. Tai siužetai, kurie mums padeda matyti tvarkingas ir prasmingas konsteliacijas pasaulio chaose.

Organizatoriai kviečia pradedančius ir pažengusius kūrėjus į rašymo dirbtuves, kurių metu pažadinsite aktyviąją vaizduotę ir pasinersite į šaltinį, iš kurio gimsta ne tik senieji, bet ir šiuolaikiniai mitai. Šių dirbtuvių potemė – siaubo žanro istorijos.

Kūrybinio rašymo dirbtuvės yra „Kaunas – Europos kultūros sostinė 2022“ programos dalis, jų rezultatas – balandžio mėnesio „Siaubo naktis“ – siaubingas performansų reginys bibliotekoje naktį dirbtuvių dalyvių sukurtų tekstų motyvais.

Dalyvavimas nemokamas. Registracija e. paštu renginiai@kvb.lt, tel. 8 37 32 44 17

Pageidautina, tačiau neprivaloma, kad dalyvautumėte visose dirbtuvėse. Pageidautina, tačiau neprivaloma, atsinešti mėgstamiausią rašiklį.

Sandra Bernotaitė – rašytoja, publicistė, kūrybos mentorė, studijos „Laisvojo rašymo elementai“ (2016), trijų romanų autorė. „Akys chimeros“ (2021) – naujausias jos romanas.

Dirbtuvės vyks Vasario 17 d. 18–20 val., kovo 17 d. 18–20 val. K. Donelaičio g. 8, III a. Renginių salė.

Renginio organizatorė – Kauno apskrities viešoji biblioteka.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS