Bilietus į „Millennium 2000 fest“ graibsto ir gerbėjai iš kaimyninių šalių | kl.lt

BILIETUS Į „MILLENNIUM 2000 FEST“ GRAIBSTO IR GERBĖJAI IŠ KAIMYNINIŲ ŠALIŲ

  • 0

Pirmą kartą Lietuvoje rengiamas festivalis 2000-tųjų metų tematika sulaukė didžiulio susidomėjimo.

Renginio organizatoriai surinko net keturias grupes, kurios 2000-taisiais metais buvo populiarumo viršūnėje. Tiesa, viena mega žvaigždė, atlikėjas ATB, ir šiandien yra karjeros aukštumoje.

André Tanneberger, geriau žinomas kaip ATB, laikomas vienu geriausiu pasaulio didžėjumi. Manoma, kad jis suformavo dabartinį „Trance vocal“ muzikos stilių. Virš 100 tūkstančių eurų kainuojantis didžėjus savo oficialiame puslapyje paskelbė, kad tai bus vienintelis pasirodymas Baltijos šalyse.

Tai labai nustebino ir kiek nuliūdino Latvijos ATB gerbėjus, tačiau netrukus jie pradėjo sparčiai pirkti bilietus ir nusprendė vykti į Kauną. „Millennium 2000“ festivalyje taip pat pasirodys grupė „Eiffell 65“, atlikėja „Sonique“ ir „Coco star“ su hitu „I need a miracle“.

Likus kiek mažiau nei 2 mėnesiams iki  festivalio, anot organizatorių, į renginį liko tik 2000 bilietų. „Žalgirio“ arenos planas numatomas 8500 lankytojų, nes renginys vyks festivalio formatu.

Organizatoriai žada, kad pagrindinė miesto arena kovo 30 d. pavirs didžiuliu naktiniu klubu ir „didžiausia diskoteka“ Lietuvoje.

GALERIJA

  • Bilietus į „Millennium 2000 fest“ graibsto ir gerbėjai iš kaimyninių šalių
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS