Kaune ir Klaipėdoje – nemokamų vasaros džiazo koncertų ciklas | kl.lt

KAUNE IR KLAIPĖDOJE – NEMOKAMŲ VASAROS DŽIAZO KONCERTŲ CIKLAS

  • 6

COVID 19 pandemijos metu XXVI Klaipėdos pilies džiazo festivalis ir XXX Kaunas jazz buvo priversti keisti festivalių datas dėl karantino. Džiazo muzikantai dėl susiklosčiusios situacijos neteko savo pragyvenimo šaltinio,tad Klaipėdos pilies džiazo festivalis ir Kaunas jazz apjungė jėgas ir organizuoja bendrą vasaros koncertų ciklą „SUMMER Highway to jazz“.

Taip suteikdami galimybę Kauno ir Klaipėdos džiazo muzikantams parodyti savo talentą ir patirtį nemokamuose koncertuose išsiilgusiai džiazo publikai.

„Džiazas išgyveno karus, segregaciją, išgyvens ir pandemiją. Tik kartu surėmę pečius išgyvensime šį sunkų kultūrai laikotarpį. O džiazas – laisvės muzika, tai mus ir vienija. Tai bus puikus įvadinis džiazo greitkelis į pirmąjį rugsėjo savaitgalį įvyksiančius Klaipėdos ir Kauno džiazo festivalius“, – kalbėjo Klaipėdos pilies džiazo festivalio vadovė Inga Grubliauskienė ir Kaunas Jazz meno vadovė Indrė Jučaitė - Sarneckienė.

Pirmasis vasaros koncertų ciklo renginys jau rytoj, rugpjūčio 12 d. Amberton viešbučio 21 aukšto SKY terasoje, 19 val. su Klaipėdos diksilendu „Memeland“.

Visi koncertai nemokami.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Baisu

O mano komentarą ištrynė te, nes parašiau visa tiesa apie jazza ir organizatorius, kurie žinodami, kad tai mirusi kultūra Klaipėdoje suranda valstybės pinigų, kad padengtų kaštus. Bepigu neįdomiam džiazui, kol meras poste sy Valstybės pinigais:(

63

kaukes napamirskit

Broma Jazz

Aišku viena: bet kokia kaina siekiama įsisavinti Lietuvos kultūros tarybos pinigus. Tiksliau - visų mokesčių mokėtojų pinigus.Geriau grąžintų pinigus į biudžetą ateities projektams. O čia komersantams dega - būtinai nori tuos pinigėlius susižerti. Nemokamų koncertų traukinys nuvažiavo. Ačiū tiems, kas kas ne apie pinigus galvojo, o apie tai, kaip žmonėms gera padaryti. Ir padarė. Dabar vėl reikia rūpintis sveikata. Viso gero. P. S. Nei kaunas Jazz nei Klaipėdos pilies festivaliuose džiazo beveik neliko - viskas sukomercinta. Jei norit paklausyti tikro ir originalaus džiazo - atvažiuokit į Kėdainius - festas Broma Jazz
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS