Kaune – pašėlusios naktys su teatro talentais | kl.lt

KAUNE – PAŠĖLUSIOS NAKTYS SU TEATRO TALENTAIS

  • 0

Daugiabriauniai talentai – tai bene taikliausiais Vilniaus mažojo teatro (VMT) aktorių apibūdinimas. Jie sugeba pelnyti ir Auksinius scenos kryžius, ir įtikimai vaidinti televizijos serialuose, ir kurti teatralizuotus šou.

Vienas pastarųjų – muzikinė programa "Boogie Nights", subūrusi talentinguosius Jokūbą Bareikį, Gintarę Latvėnaitę, Agnę Šataitę, Gabrielę Tuminaitę, Paulių Ignatavičių, Ramunę Balsevičiūtę ir režisierių Kirilą Glušajevą.

Aktoriams kilusi idėja sukurti varjetė žanro programą ir teatralizuotai pristatyti disko muziką sutapo su VMT įkūrėjo Rimo Tumino noru įpūsti teatro kavinei dvasios: sostinėje "Boogie Nights" tradiciškai vyksta Mažojo teatro fojė arba kavinėje.

Pozityvi energija, ritmas, spalvos, nostalgija dvelkiantys geriausi disko muzikos hitai sugrąžina žiūrovus į XX a. aštuntąjį dešimtmetį. "Su kuo man asocijuojasi disko muzika? Pagrindinė asociacija – mamos, geriančios šampaną iš kavos puodelių ir klausančios ABBA muzikos", – sako projekto sumanytoja G.Latvėnaitė. Tokią atmosferą aktoriai ir pabandys sukurti Kauno laisvalaikio namuose "Nautilus".

"Norisi sukurti šiltą ir jaukų vakarą, todėl scenoje mes ir vaidinsime, ir dainuosime, ir šoksime. Žiūrovai turės galimybę išgirsti mūsų interpretuojamas ABBA, Tinos Turner, "Bee Gees", James Brown, David Bowie, Gloria Gainor, "Arabesque", "Baccara" muzikinius hitus. Mano kartos jaunimui ši muzika turėtų kelti nostalgiją", – taip "Boogie Nights" pristato viena muzikaliausių savo kartos aktorių A.Šataitė.

"Sukurti "Boogie Nights" inspiravo noras dainuoti ir kartu linksmintis scenoje. Mes norėjome tokio pašėlusio kabaretinio vakarėlio teatre. Atskiras dainas teatralizuotoje programoje jungia vyro moters santykiai, nelaiminga meilė ar kaip tik vienas kito atradimo džiaugsmas", – sako režisierius, aktorius P.Ignatavičius, kurio sukurtas personažas – juokdarys, provokatorius, vakarėlius mėgstantis linksmų plaučių žmogus.



Kas? Vilniaus mažojo teatro šou "Boogie Nights".
Kur? Laisvalaikio namuose "Nautilus".
Kada? Lapkričio 14 d. 19 val.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS