Kauno apskrities viešajai bibliotekai toliau vadovaus E. Urbonavičienė | kl.lt

KAUNO APSKRITIES VIEŠAJAI BIBLIOTEKAI TOLIAU VADOVAUS E. URBONAVIČIENĖ

  • 2

Kultūros ministerijos skelbtą konkursą eiti Kauno apskrities viešosios bibliotekos direktoriaus pareigas laimėjo dabartinė bibliotekos vadovė Edita Urbonavičienė.

Ji buvo vienintelė konkurso dalyvė, antradienį informavo ministerija.

Vilniaus universitete bakalauro ir Vytauto Didžiojo universitete magistro studijas baigusi E. Urbonavičienė Kauno apskrities viešojoje bibliotekoje pradėjo dirbti 2008 metais viešųjų ryšių specialiste, nuo 2013-ųjų iki 2019-ųjų ji vadovavo šios bibliotekos Strateginės plėtros ir inovacijų centrui.

E. Urbonavičienė yra Apskričių viešųjų bibliotekų asociacijos pirmininkė, Lietuvos bibliotekų tarybos narė.

Kauno apskrities viešoji biblioteka yra didžiausia viešoji biblioteka Lietuvoje, aptarnaujanti šalies ir užsienio gyventojus. Ji yra Kauno ir Marijampolės apskričių savivaldybių viešųjų ir mokyklų bibliotekų veiklos koordinavimo, tyrimų, metodinės pagalbos, bibliotekininkų kvalifikacijos kėlimo, tarpbibliotekinio skolinimo paslaugų, bibliografijos, kraštotyros, informacijos ir skaitmeninimo centras.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Rinkimas

Gi ne už kokius nors žymius pasiekimus ją išrinko, o todėl, kad nebuvo iš ko rinktis. Kai tenka rinktis vieną iš vieno, ką ten gero galima išrinkti? Taip ir trina kėdes metų metais vis tie patys nevykėliai, įsivaizduojantys, kad jie pasaulio valdovai.

Net nejuokinga

Kauno Žemguliai tokias nemokamai gydydavo. Nėra moters chromosomų rinkinio. Ką ten gali strateguoti nukežęs transvestitas su moters dokumentais? Tai nuomonė. Bet gal ne akli ir kiti?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS