Iš Kauno į Birštoną kursuos pramoginiai laivai | kl.lt

IŠ KAUNO Į BIRŠTONĄ KURSUOS PRAMOGINIAI LAIVAI

  • 2

Jau nuo gegužės 24 d. iš Kauno į Birštono kurortą bus galima nuvykti pramoginiu laivu. Šiais metais iš viso numatyti aštuoni reisai, kurių metu keleiviai turės išskirtinę galimybę grožėtis Kauno marių regioninio parko vaizdais.

Jau nuo gegužės 24 d. iš Kauno į Birštono kurortą bus galima nuvykti pramoginiu laivu. Šiais metais iš viso numatyti aštuoni reisai, kurių metu keleiviai turės išskirtinę galimybę grožėtis Kauno marių regioninio parko vaizdais bei turiningai praleisti laiką nuostabiame Birštono kurorte.

Plaukimas į Birštoną truks 4 val., kelionės metu lydintis gidas keleiviams pateiks įdomių faktų, laive keleiviai galės įsigyti užkandžių bei gėrimų. Birštone bus skiriamos 4 val., per kurias keleiviai galės dalyvauti apžvalginėje ekskursijoje, išsinuomoti dviratį, papietauti jaukiose kavinėse bei restoranuose ar tiesiog surengti iškylą.

Bilieto kaina – 13 EUR, vaikams ir senjorams taikomos nuolaidos. Į kainą įskaičiuota: kelionė laivu, ekskursija Birštone, pervežimas autobusu.

Pirkdami bilietus keleiviai galės pasirinkti plaukimo maršrutą iš Kauno į Birštoną (grįžimas iš Birštono į Kauną užsakytu autobusu) arba iš Birštono į Kauną (iš Kauno keleiviai Birštoną pasieks užsakytu autobusu).

Plaukimai vykdomi: 2015-05-24, 2015-06-13, 2015-06-24, 2015-07-06, 2015-07-19, 2015-08-02, 2015-08-16, 2015-08-30. Organizatorius – Kauno turizmo informacijos centras ir konferencijų biuras.

GALERIJA

  • Iš Kauno į Birštoną kursuos pramoginiai laivai
  • Iš Kauno į Birštoną kursuos pramoginiai laivai
Kauno miesto savivaldybės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

JO

Brangu, nes dirba privatininkas Rimas Mažukna. Čia ne Savivaldybės nuopelnas.

Sofijus

Brungu,tai man su trim vaikais nepamatyti Birstono.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS