Koncertų cikle „Pažaislio liepų alėjos vakarai“ – grupė „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ | kl.lt

KONCERTŲ CIKLE „PAŽAISLIO LIEPŲ ALĖJOS VAKARAI“ – GRUPĖ „ANTIKVARINIAI KAŠPIROVSKIO DANTYS“

  • 7

2021 m. liepos 14 d. 19 val. į Pažaislio Karietų aikštę sugrįžta nenurimstantys ir geros nuotaikos šoviniais apsiginklavę „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“.

Koncertų ciklo „Pažaislio liepų alėjos vakarai“ senbuviai yra itin laukiami klausytojų, todėl ir šiais metais garantuoja siautulingą dviejų dalių koncertą.

Grupės pavadinimas ir jos kūryba „linksmai beprotiškos“ muzikos mėgėjų ausis kutena jau daugiau nei dešimt metų. Ši, gamtoje natūraliomis sąlygomis nesutinkama žodžių kombinacija, iki šiol sukelia ilgalaikę migreną gilios prasmės ieškotojams. O dainų temos – „Apie tai, kaip žirafa sumindė kaunietį Antaną“, „Gabalas antimaterijos“, „Mažulė“ ir kitos – pralenkia bet kokią fantaziją.

Pernykščiai metai grupei tikrai buvo dosnūs: debiutinis albumas (išleistas 2015 m.) pasiekė auksinį tiražą Lietuvoje, M.A.M.A. apdovanojimuose AKD buvo pripažinta „Metų grupe“, o KLIPVID klipų konkurse pelnė geriausio metų vaizdo klipo nominaciją.

Ruošdami koncertinę programą, šmaikštūs grupės nariai klausia: „Ar žinot, koks mūsų mėgstamiausias koncertinio kokteilio receptas?“ Ir tuoj pat išduoda kokteilio ingredientus: „Kibiras džiaugsmo, keli kaušai laimės, stiklinė ironijos ir kelios tikros ašaros. Viską gerai išmaišom ir geriam be saiko. Skamba skaniai? Ateikit į koncertą Pažaislyje – pavaišinsim! Jūsų Dantys“.

GALERIJA

  • Koncertų cikle „Pažaislio liepų alėjos vakarai“ – grupė „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“
  • Koncertų cikle „Pažaislio liepų alėjos vakarai“ – grupė „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Q

iš pažaislio festivalio liko tik purvina bala ...

Nausiedianc

Padarykit refreshą ir pamatysit kad visi dizlajkais šitam šūdlaikraštyja anuliuojasi !!! :-D Gaidžių portalas !

o as

kursiu grupe,, trys,prishale gandonai pajury,,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS