Lietuvoje pirmą kartą koncertuos Suomijos superžvaigždė Darude | kl.lt

LIETUVOJE PIRMĄ KARTĄ KONCERTUOS SUOMIJOS SUPERŽVAIGŽDĖ DARUDE

  • 2

Lietuvoje 2023-ųjų balandžio 15 d. pirmą kartą koncertuos ir su tūkstantine minia „Žalgirio“ arenoje diskoteką surengs Suomijos superžvaigždė Darude. Nors tai tik vienas iš keturių „Millennium 2000‘s fest“ atlikėjų „Žalgirio“ arenoje, bet didžiausias susidomėjimas yra būtent šiuo didžėjumi.

43-ejų metų atlikėjas, kurio tikrasis vardas – Ville Vartanenas, yra vienas populiariausių Suomijos artistų per pastaruosius du dešimtmečius.

1995-aisiais metais muziką kurti pradėjęs prodiuseris labiausiai išgarsėjo 1999-aisiais, išleidęs kūrinį „Sandstorm“. Šis instrumentinis kūrinys pasiekė „top’ų“ dešimtukus daugelyje Europos šalių, o jo klipas portale „YouTube“, kuris buvo įkeltas tik 2009-aisiais, jau peržiūrėtas daugiau nei 143 mln. kartų.

Darude. / Organizatorių nuotr.

Šį kūrinį gyvai išgirsime jau 2023-ųjų balandžio 15 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje. Daugybę muzikos apdovanojimų pelnęs atlikėjas yra surengęs pasirodymus šimtuose klubų ir festivalių visame pasaulyje. Iki šiol naujausias, ketvirtasis jo albumas „Moments“ pasirodė 2015-aisiais.

Ne ką mažiau garsūs ir kiti festivalio atlikėjai. Koncerto metu pasirodys ir atlikėjas DJ Sash! – daugiau nei dvidešimt metų populiarumo viršūnėje esantis, 17 mln. albumų kopijų pardavęs ir daugiau kaip 60 auksinių ir platininių apdovanojimų pelnęs didžėjus. Pirmasis jo singlas „Its My Life“ buvo išleistas 1995 metais ir iškart tapo Europos klubų hitu. Atlikėjas scenoje su visais dalinsis savo auksiniais hitais: „Equador“, „Encore Une Fois“, „Mysterious Time“, „Adelante“ ir kt.

„Groove Coverage“ – Vokietijos euro-trance/hands up stiliaus grupė. Šis stilius išsivystė iš kiek anksčiau paplitusios ir išpopuliarėjusios Europos šokių muzikos. Projektą „Groove Coverage“ sudaro Dj Novus ir Axelis Konradas. Melanie Munch (geriau žinoma kaip Mell) yra pagrindinė vokalistė, o jai pritaria dainininkė Verena Rehm. Grupė sukūrė daug dainų, kurios išgarsėjo visame pasaulyje, o ypač Vokietijoje. Lietuvoje ir visoje Europoje populiariausios ir „Žalgirio“ arenoje skambėsiančios „Groove Coverage“ dainos: „Moonlight Shadow“, „Poision“, „God Is a Girl“ ir kt.

Dar viena vakaro žvaigždė, kuri po keturių metų pertraukos sugrįžta į Lietuvą – viena geriausių Britanijos didžėjų ir atlikėjų Sonique. Ji su tokiais hitais kaip „It Feels So Good“ ir „Sky“ ketina priversti pakelti tūkstančius rankų į viršų.

GALERIJA

  • Darude
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

a tai kas cia ta

dar i rude-nypazystu

Anonimas

Nežinau,girdėjau kad daugumai yra neįdomus ir Lietuvai j po nereikia.Nebentį Ukrainą nuvežtumėt.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS