„Lietuvos Ledi 2013“ konkurse dalyvaus ir su amazone save lyginanti kariūnė | kl.lt

"LIETUVOS LEDI 2013" KONKURSE DALYVAUS IR SU AMAZONE SAVE LYGINANTI KARIŪNĖ

Biomedikė, ekonomistė, humanitarė, dizainerė technologė, slaugė, chemikė ar kariūnė? Tarptautinę studentų dieną, lapkričio 15-ąją, Kauno sporto halėje vyksiančiame konkurse dėl šauniausiosios „Lietuvos Ledi 2013“ titulo varžysis dešimt Lietuvos aukštųjų mokyklų dalyvių.

„Renkame ne gražiausią, bet šauniausią ir charizmatiškiausią studentę, – pasak renginio koordinatorės Raimondos Stelionytės, šį kartą nuo 2003 metų FSA DiDi  organizuojamo konkurso pagrindinė tema – „Superherojė“. – Dalyvės bandys įrodyti, kaip jos supranta „superheroję“, mėnesį su profesionalais jos mokosi šokio, pasitikėjimo, dalyvauja fotosesijose. Konkurse turės šokti, atlikti namų ir komisijos narių užduotis, demonstruoti talentą ir spindėti ne tik išore.“

Iš dešimties finale besirungsiančių studenčių – daugiausiai atstovaus KTU – net šešios:  dvi Ekonomikos ir vadybos, po vieną – Chemijos technologijos, Informatikos, Dizaino ir technologijų bei Fundamentaliųjų mokslų fakulteto.

Dvi merginos atstovaus LSU Biomedicinos fakultetui, po vieną – LSMU Slaugos ir Generolo Jono Žemaičio Lietuvos karo akademijos Humanitarinių mokslų fakultetui.

„Noriu įrodyti, kad kariuomenėje tarnauja ne pabaisos, – dvidešimtmetę Kristiną Putnaitę, nurungusią 18 Generolo Jono Žemaičio Lietuvos karo akademijos studenčių, atstovauti išrinko kariūnai. – O intensyvios pratybos ir mokslai netrukdo moteriškumui.“

Iš Molėtų kilusiai, dabar ilgą laiką Vilniuje praleidžiančiai merginai konkursui pasirengti padeda Ramovės viršininkės Eglės Trataitės-Žabelienės surinkta Akademijos personalo ir kariūnų komanda.

Tiesa, nors ir šaudžiusi pratybose kariniame poligone, bėgiojusi su 20-30 kg svorio manta, šliaužiojusi po purvus, braidžiojusi po pelkes ir miegojusi plyname lauke ant sniego, K. Putnaitė neslėpė, kad „Ledi“ konkursas – iššūkis.

„Galbūt kariūnei tokiame konkurse dalyvauti lengviau, tačiau drąsos reikia. Be to, kiekvienas žmogus – unikalus, turi savo sugebėjimų. Tereikia pasistengti juos atskleisti, – „Superherojės" temą turėsianti atskleisti antrakursė Kristina savęs nelygina su Moterimi Voru ar Šikšnosparne. Jai labiausiai imponuoja amazonės. –  Taip, esu labai aktyvi, valdinga ir karinga – kaip amazonė. Ar ir mielai šaudyčiau lanku vyrus? Jei jie blogi – kodėl ne?“

GALERIJA

  • „Lietuvos Ledi 2013“ konkurse dalyvaus ir su amazone save lyginanti kariūnė
Deivido Gailevičiaus ("darkas.lt") nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

...............

Is kur tiek idiociu ir idiotu Lietuvoje?

to anonimas

na jo, sauniausia studente geriau rinkti is soliariumi9niu ir silikoniniu pupu

Anonimas

Tikrai jai purve sliauzt o ne ledi kazkur but :D

SUSIJUSIOS NAUJIENOS