„Los Secretos de Pablo“ priešpaskutinę metų dieną kviečia į kelionę po Pietų Amerikos žemyną | kl.lt

„LOS SECRETOS DE PABLO“ PRIEŠPASKUTINĘ METŲ DIENĄ KVIEČIA Į KELIONĘ PO PIETŲ AMERIKOS ŽEMYNĄ

  • 1

Kai pabosta lietuviška žiema ir mintimis nori nenori pradedi galvoti apie saulėtus kraštus, į juos nusikelti padės muzikinis vyksmas „Los Secretos de Pablo“, gruodžio 30 d. užkursiantis „OLDMAN Kaunas“ ir visus kauniečius bei miesto svečius pakviesiantis vos per vieną vakarą apkeliauti visą Pietų Amerikos žemyną.

Kaip sako „Los Secretos de Pablo“ nariai, šis koncertas – tikriausiai jau paskutinė šių metų kelionė svetur: vieniems ji bus vieno vakaro išvyka po tolimą, mažai pažįstamą kraštą, kitiems – teleportas namo.

„Tikime, kad šis vakaras bus ne tik šiltas ir spalvingas metų uždarymas, bet ir taps įkvėpimu naujiems metams – patirti daugiau, pamatyti giliau ir palikti erdvės pokyčiui“, – pasakojo jie.

„Los Secretos de Pablo“ – tai trylikos muzikantų grupė, vienijanti kultūrines skirtybes ir atradusi didžiąsias muzikos vienybės paslaptis.

Grupės pasirodymas festivalyje „Kaunas Jazz“:

Šiems kūrėjams muzika yra universali kalba, leidžianti komunikuoti skirtingiems pasaulio regionams – nuo archajinių lietuvių liaudies motyvų, Balkanų egzotikos, iki tolimosios Pietų Amerikos. Salsa, Cumbia, Bachata, Reggae ar Ska stilių muzika ir šokiai – tiesiausias kelias į Pietų Amerikos kultūrą, tad „Los Secretos de Pablo“ koncerte kiekvienas kviečiamas į pietietiškos muzikos labirintus leistis gerokai giliau.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

rugsejo menesi

turetu padidet gimstamumas kaune

SUSIJUSIOS NAUJIENOS