M.A.M.A. apdovanojimai – šį vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje | kl.lt

M.A.M.A. APDOVANOJIMAI – ŠĮ VAKARĄ KAUNO „ŽALGIRIO“ ARENOJE

Penktadienį ne tik Kauno „Žalgirio“ arena, bet ir visa šalis skambės nuo muzikos, kurią išgirsti, pamatyti ir visu kūnu pajausti pakvies kasmetiniai prestižiniai M.A.M.A. muzikos apdovanojimai. Ypatinga proga suburs visos šalies muzikos elitą bei ryškiausius pramogų pasaulio veidus, į kuriuos nukryps ne tik 10 tūkstančių arenos žiūrovų, bet ir visos šalies dėmesys.

 

Svarbiausias šalies muzikos įvykis – M.A.M.A. apdovanojimai – jau 13 metus šlovins geriausius iš geriausių. O šiemet jiems atiteks net 17 prestižinių statulėlių!

Tiek tų, kurie atvyks renginio išvysti gyvai, tiek ir tų, kurie stebės jį prie ekranų, laukia daugiau nei 3 valandų įspūdingas šou, kurio metu netruks nesuvaidintų emocijų, laimės ašarų ir... staigmenų, kurios paslaptyje laikomos iki pat paskutinės akimirkos.

Nuotaiką padės kurti vedėjų duetas – televizijos laidų vedėjas Justinas Jankevičius ir viena ryškiausių šalies atlikėjų Monika Liu. Būtent ji  ceremonijos atidarymui ruošia dinamišką pasirodymą, užduosiantį toną visam likusiam vakarui.

TV3 nuotr. 

Įspūdingoje apdovanojimų scenoje pasirodymus surengs DJ Jovani, Remis Retro, Jurijus, Rokas Yan, „Žemaitukai“, Evgenya Redko, Inga Jankauskaitė, „Sisters on Wire“, Vaidas Baumila, Rūta Mur, Proflame bei daugelis kitų Lietuvos numylėtinių. O ypatinga dovana žiūrovams taps „Hiperbolės“ legendų pasirodymas.

Įspūdį viso vakaro metu kurs galingos judančios konstrukcijos, netikėtos projekcijos ant atlikėjų kūnų ir šimtai šokėjų. O kad vakaras taptų nepamirštamas ir kiekvienas renginio žiūrovas pasijustų didžiausios muzikinės šventės dalimi, šiuos sudėtingus techninius sumanymus pildo beveik 300 žmonių komanda.

TV3 nuotr.

M.A.M.A. muzikos apdovanojimai – jau šį penktadienį, 19.30 val. tik per TV3, tv3.lt ir Power Hit Radio.

GALERIJA

  • M.A.M.A. apdovanojimai – šį vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje
  • M.A.M.A. apdovanojimai – šį vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje
TV3 nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Muzikantas

Labai laukiamas renginys ir po 3 min. teko išjungti TV, dar tokios nesąmonės nesu matęs. Kirkorovo plagiatas.

plintusas

LIU-pisiec kokia zemo lygio spievacka,oj ,atsiprasau-vedeja.TRAGEDIJA!!!Cypia,rekia kaip kokia bomzine is patvorio ir dar spejo i savo pseudokoncerta zmones pakviesti!!!Plintusas!!!

svietimas

Visos zvaigzdes juk is patvorio. Taigi patvorio bomzams irgi reikia Lietuvos pamatyti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS