Mylimiausiu pasaulio tenoru tituluojamas A. Bocelli atvyksta į Kauną | kl.lt

MYLIMIAUSIU PASAULIO TENORU TITULUOJAMAS A. BOCELLI ATVYKSTA Į KAUNĄ

Garsusis italų tenoras Andrea Bocelli penktadienio popiete atvyksta į Kauną. Jis, kartu su juo koncertuosiantys solistai, Kauno valstybinis choras ir Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras pavakare pradės bendras repeticijas „Žalgirio“ arenoje , kur vakare jie koncertuos.

„Naujuosius metus pradedame įspūdingai! Kauno valstybinis choras koncertuoja su vienu populiariausių tenorų pasaulyje – A. Bocelli! Jau šį vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje ir sausio 12 d. Rygos arenoje“, – tokiu džiugiu įrašu feisbuke pasidalino Kauno valstybinio choro choristai. Šalia įkeltoje 2017 m. darytoje nuotraukoje matyti A.Bocelli, choro meno vadovas Petras Bingelis ir besišypsantys choristai.

Naujuosius metus pradedame įspūdingai!

Garsusis tenoras į Kauną atvyksta privačiu reaktyviniu lėktuvu. Ar su juo atvyksta ir žmona Veronica Berti su septynmetė poros dukra Virginia, organizatoriai neatskleidžia. Dažnai garsųjį tenorą į koncertus visame pasaulyje lydinčioms šeimos moterims A.Bocelli pageidavimu „Žalgirio“ arenoje organizatoriai paruošė šeimos kambarį. Tarp žvaigždės pageidavimų organizatoriams buvo ir geras kavos aparatas kambaryje, kuriame atlikėjas apsistos iki koncerto. Regėjimą praradęs A.Bocelli vertina ne tik gerą kavą, bet ir aplinkoje pasklidusį jos aromatą. Tarp keleto kitų organizatoriams pateiktų žvaigždės pageidavimų buvo ir maistas be gliuteno. „A.Bocelli meniu derinamas iš anksto pagal teikiamas rekomendacijas, jam meniu sudaromas pagal savaitės dienas. Muilas turi būti bekvapis, jokių gėlių“, – apie A.Bocelli pageidavimus užsiminė koncerto organizatorių atstovai.

Kaune garsusis tenoras nenakvos – po koncerto išskris atgal į Italiją. Sekmadienį gerbėjai jo lauks Rygoje.

GALERIJA

  • Mylimiausiu pasaulio tenoru tituluojamas A. Bocelli atvyksta į Kauną
Kauno valstybinio choro 2017 m. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Puikus koncertas

Kaune jis koncertavo jau 3 kartą ir Žalgirio arenos visi 3 aukštai buvo sausakimsi!!

ech

norėčiau ...

Gerbėjai

Džiaugiamės, laukiam koncerto:)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS