Nuo šiol M. K. Čiurlionio dailės muziejus – dar atviresnis | kl.lt

NUO ŠIOL M. K. ČIURLIONIO DAILĖS MUZIEJUS – DAR ATVIRESNIS

Nuo šiol lankyti Nacionalinį Mikalojaus Konstantino Čiurlionio dailės muziejų bei jo padalinius bus patogiau: ilginamas darbo laikas atsižvelgus į dirbančių lankytojų nuomones.

Daugelis dirbančiųjų nespėja po darbo aplankyti naujų parodų ir kartu atsivesti vaikus, tad atsižvelgti į lankytojų poreikius.

"Nuo balandžio mėnesio mūsų muziejuose prasidėjo pasikeitimai. Juos inicijuoja pavasarį naujai direktoriaus pareigas užėmusi Ina Pukelytė. Pakeitėme ir kainas, pradėjome siūlyti naujus bilietų paketus", – su naujovėmis supažindina muziejaus komunikacijos specialistės Andrijana Filinaitė.

Muziejai yra finansuojami iš valstybės biudžeto, pasak komunikacijos specialistės, muziejus papildomų pinigų, pasikeitus darbo grafikams, neišleido. Darbuotojams darbo valandų skaičius nepadaugėjo.

Nacionalinis M.K.Čiurlionio dailės muziejus ir kiti didesni jo padaliniai tris dienas per savaitę dirbs iki 19 val., mažesniųjų padalinių ar muziejų darbo laikus galite rasti muziejaus interneto svetainėje www.ciurlionis.lt.

Kiekvieną paskutinį mėnesio sekmadienį muziejų ir jo padalinius galima lankyti nemokamai.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Kauniečiui

Gal galėtumėte konkrečiau - kokie darbuotojai ar kokie skyriai dirba iki pietų. Kaip suprantu, esate dažnas interesantas ir žinovas. Tai kam slėpti - rašykite viską atvirai. O gal čia iš serijos - girdėjau, kaip vienam kaime varpai skamba?

Kaunietis

Darbuotojų tame muziejuje yra per daug.Jeigu ji darbuotojai durba iki pietų,įdomu kokie atlygininai .Jeigu dirba iki pietų,turėtų būti įdarbinti pusei etato,kaip įdarbinti ir kokius atlyginimus gauna, labai įdomu.Savų prisisodine ir tokie darbuotojai ,nori dirba,nori ne.

jonas

vis mažiau žmones domina kultūra, galima nertis iš kailio bet nieko nepakeisi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS