„Pavasario festivalį“ užbaigs su trenksmu: scenoje – Baltasis Kiras ir J. Didžiulis | kl.lt

„PAVASARIO FESTIVALĮ“ UŽBAIGS SU TRENKSMU: SCENOJE – BALTASIS KIRAS IR J. DIDŽIULIS

  • 0

Šiandien 19 val. Rotušės aikštėje vyks Vytauto Didžiojo universiteto Studentų atstovybės (VDU SA) organizuojamo „Pavasario festivalio“ uždarymo koncertas, kuriame pasirodys grupės „Beside the poll“, „Flash Voyage“, „Baltasis Kiras“ ir Jurgis Didžiulis.

Koncerto metu bus galima išgirsti visiškai skirtingų žanrų muzikos – nuo elektroninės iki psichodelinės kūrybos, todėl pasirodymai patiks kiekvienam.

Pirmasis į sceną žengs „Beside the pool“. Tai jaunas, elektroninės muzikos ritmu gyvenantis, dainas kuriantis, atlikėjas, kuris dalinsis savo išskirtine kūryba. Rotušės aikštę ant kojų pakels keturių draugų grupė, svajojanti apie Lietuvos muzikos revoliuciją „Flash Voyage“. Geriausiais hitais „Lūpytes padažiau“ bei „Saulė šviečia“ džiugins grupė „Baltasis kiras“. Koncertą užbaigs prieš kelis metus savo solinę karjerą pradėjęs ir interaktyviais pasirodymais stebinantis atlikėjas Jurgis Didžiulis, kurio pasirodymo metu išgirsite ne tik naujausius kūrinius, bet ir gerai pažįstamus hitus.

Be to, Santakos parke ir Rotušės aikštėje visą dieną vyks diskusijos, kūrybinės dirbtuvės, krepšinio 3x3 turnyras ir interaktyvios pramogos. Daugiau informacijos: www.pavasariofestivalis.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS