Romuva kviečia žiūrovus į pasimatymus kine | kl.lt

ROMUVA KVIEČIA ŽIŪROVUS Į PASIMATYMUS KINE

Kino namai „Romuva“ kviečia lankytojus į filmų seansus atkeliauti poromis. Ne paslaptis, kad seniausią Lietuvos kino teatrą daug lankytojų prisimena, kaip pasimatymų, susitikimų vietą. Tad visiems perkantiems daugiau nei vieną bilietą kino teatras dovanoja specialiai išleistus atvirukus. Kviečiama atviruką kartu su kino bilietu įteikti seniai matytam draugui, mylimam artimajam, ar žmogui, kurį norėtumėte pažinti geriau.

Vis prisimindamas ypatingą kino teatro istoriją „Romuvos“ kolektyvas stengiasi, kad ne ką blankesnė būtų ir jo dabartis bei svarsto, kokia ateitis laukia šios unikalios kultūros organizacijos. Taip pat galvodami apie sau brangius žmones dažnai apmąstome, kokius turime bendrus gražius prisiminimus, ką šis žmogus mums reiškia šiandien bei kaip išlaikysime mūsų ryšį ateityje.

Šią praeities, dabarties bei ateities idėją atskleidžia ir kūrybinės komandos „Trenders“ parengti atvirukai. Kiekvienas atvirukas įkūnija skirtingą „Romuvos“ laikotarpį su šūkiu „Buvome. Esame. Ar Tu būsi?“. Ši frazė atsikartoja ir galinėse atvirukų pusėse, taip kviesdama žiūrovus pasidalinti savo mintimis su artimais žmonėmis bei pabūti kartu.

„Kurdami praeities atviruko vizualą norėjome, kad jis būtų iš žiūrovo perspektyvos. Kiekvienas filmas, nesvarbu, tai fantastika ar drama, yra apie mūsų gyvenimus, o mes – aktoriai nulipę nuo scenos. Taigi ir nuotraukoje žmonės lipa iš ekrano ir sėdasi į žiūrovų vietas. Dabarties vaizdas pateikiamas iš ekrano perspektyvos. Romuvos kino teatras mums kaip stiliaus dalis, palaiko madą, bet visada išlaiko savitumą. Tai nišinė vieta, kuri pritraukia žmones. Tu ją myli ir kyla jausmas kaip kažkada uostos parfumerijos, kurios kvapas sugrąžina praeities šiurpuliukus. Mes tikime Romuvos kino teatro ateitimi. Bendrai erdvei kontrastinga spalva aprengtu personažu norime pritraukti dėmesį. Šis koloritas bei inkognito amplua įkūnija ateities žiūrovą ir kelia klausimą, ar ir toliau būsime filmo dalimi. Ar prisijungsi?“ – apie kiekvienos atvirutės dizainą pasakojo kūrybinė komanda „Trenders“.

„Romuvos“ komanda tikisi, kad prasmingi filmai, jų personažų išgyvenimai, šiltos, o kartais ir provokuojančios istorijos gali sustiprinti ryšį tarp žiūrovų. Tad su atvirukų akcija kino teatras kviečia mylimus žiūrovus būti kartu ir drauge mėgautis kokybiškais filmais.

Artimiausi kino seansai: https://kcromuva.lt/repertuaras/.

GALERIJA

  • Romuva kviečia žiūrovus į pasimatymus kine
  • Romuva kviečia žiūrovus į pasimatymus kine
  • Romuva kviečia žiūrovus į pasimatymus kine
  • Romuva kviečia žiūrovus į pasimatymus kine
  • Romuva kviečia žiūrovus į pasimatymus kine
„Romuvos“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

jau tepu slides

tai čia vyks tie svingeriai ?

Byyyy By DEJAU

NUOSTABU , ŠAUNUOLIAI !!! PAGARBA

SUSIJUSIOS NAUJIENOS