200-asis kūdikio kraitelis iškeliavo į Vijūkus | kl.lt

200-ASIS KŪDIKIO KRAITELIS IŠKELIAVO Į VIJŪKUS

  • 1

Kauno rajono savivaldybės Civilinės metrikacijos skyriuje užregistruotas 200-asis kūdikis – Leonas Sinkevičius. Kovo 2 d. gimęs berniukas yra antrasis Užliedžių seniūnijoje, Vijūkų kaime gyvenančių Gretos ir Vaidoto Sinkevičių vaikas.

„Visko padvigubėjo: buteliukų, rūpesčių, bet ir džiaugsmo“, – pirmaisiais įspūdžiais dalinosi Leono mama.

Mažylio mama pastebėjo, kad gimus sūnui, kartu sekė daug malonių atsitiktinumų. „Leonui teko labai gražus asmens kodas, pasisekė laimėti viename konkurse, o dar ir 200-asis Kauno rajono kūdikis. Tikrai išskirtinis vaikutis“, – neslėpė nuostabos G. Sinkevičienė.

Tėveliai bijojo, kad šeimoje atsiradus mažajam Leonui, sesuo Gabija gali pavydėti. Tačiau nuo pirmų akimirkų vyresnėlė dalinasi su mažyliu tik meile ir bučiniais.

Pirkimų vadybininke Greta ir „Dojus Agro“ įmonėje dirbantis Vaidotas prieš 6 metus susipažino pažinčių svetainėje internete, o šiemet skaičiuoja 4 santuokos metus.

„Aš kilusi iš Panevėžio rajono, vyras iš Jurbarko. Susitikome pusiaukelėje – Kaune. Ir nusprendėme keltis gyventi į rajoną“, – pasakojo Greta.

Kauno rajono savivaldybės nuotr.

Jubiliejinio kūdikio šeimai tradiciškai įteikta knyga „Atrastas neatrastas Kauno rajonas“ kartu su mero Valerijaus Makūno linkėjimais ir kūdikio kraitelis, jį jau ketvirti metai gauna visi pakaunės naujagimiai.

Tai antrasis kūdikio kraitelis, kurį gauna Sinkevičių šeima. Prieš pusantrų metų jis buvo įteiktas gimus dukrai Gabijai. „Jame esantys daiktai tikrai naudingi. Labiausiai praverčia buitiniai dalykai – sauskelnės, paklotėliai, natūralus prausiklis, rankšluostis“, – patirtimi dalinosi dviejų vaikų mama.

Kartu su visomis dovanomis, mažasis Leonas gavo ir šiltas kojines, dekoruotas Lietuvos trispalve. Jomis apdovanoti visi Kauno rajono kūdikiai, gimę nuo Lietuvos valstybės atkūrimo – Vasario 16-osios iki Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo – Kovo 11-osios. Tai Samylų kultūros centro organizuota pilietinė akcija „Nuo mažos pėdutės iki didelių darbų“.

GALERIJA

  • 200-asis kūdikio kraitelis iškeliavo į Vijūkus
  • 200-asis kūdikio kraitelis iškeliavo į Vijūkus
Kauno rajono savivaldybės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Algis

Sveikinimai! Labai grazi seima ir vaiku vardai geri.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS