Akademijoje bendruomenės iniciatyva atidaroma parduotuvė | kl.lt

AKADEMIJOJE BENDRUOMENĖS INICIATYVA ATIDAROMA PARDUOTUVĖ

  • 6

Akademijoje lapkričio 26 d. bus atidaroma bendruomenės prekių parduotuvė "Lokali". Tai pirmoji Lietuvoje darnaus apsipirkimo parduotuvė, jungianti vietinius ir visos Lietuvos gamintojus bei Akademijos bendruomenės narius. Be to, pirkėjai įvairias prekes galės įsigyti ir interneto parduotuvėje.

Pirkėjai čia ras su meile ir rūpestingai pagamintas prekes ir paslaugas, o gamintojai turės galimybę patogiai parduoti savo produkciją ir finansiškai prisidėti prie bendruomenės sociokultūrinio gyvenimo.

Akademijos bendruomenė savo veiklai ir susitikimams neturi patalpų, todėl daugelį metų rinkdavosi daugiabučio rūsyje ar geranoriško seniūno kabinete. Taip kilo mintis įkurti vietinių gamintojų parduotuvę "Lokali", kurioje ne tik burtųsi žmonės puodelio kavos, į edukacijas, seminarus, bet ir būtų parduodami Lietuvoje sukurti produktai.

Akademijos bendruomenė savo jėgomis sutelkė įvairius vietos amatininkus, verslininkus, aktyvistus ir jų produkciją pristatys parduotuvėje. Svarbiausia, kad didžioji dalis gauto pelno bus skirta Akademijos bendruomenės kultūriniams renginiams, edukacijai ir socialinėms veikloms.

Parduotuvė "Lokali" veiks Varžupio g. 1, Akademijoje, prekybos centro "Rimi" Lietuva patalpose.

Ši iniciatyva yra Kaunas – Europos kultūros sostinė 2022 programos dalis.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Jurgis

Kosmonautai, Rimi atidaryti parduotuve, kazkokiam uzkampyje. Kas ten pirks? Zmones nelabai supranta kas tokiu prekiu pirkejas, kur jis iesko tokiu prekiu ir pan. Bankrutuos parduotuve per kelis menesius.

Uzkale

Toks kiekis reklamos, kad ir geriausia ideja ima uz@@sti

Zygmas

Na nebūkim aldonais, taigi čia McUno protežė ;-)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS