Buvusį vicemerą P. Mačiulį pakeis A. Palionis? | kl.lt

BUVUSĮ VICEMERĄ P. MAČIULĮ PAKEIS A. PALIONIS?

Naujuoju Kauno vicemeru planuojama skirti valdančiosios „Vieningo Kauno“ frakcijos seniūną Andrių Palionį.

Naujuoju Kauno vicemeru planuojama skirti valdančiosios „Vieningo Kauno“ frakcijos seniūną Andrių Palionį.

„Ateinančiam tarybos posėdyje į atsilaisvinusią vicemero vietą bus teikiama Andriaus Palionio kandidatūra“, – BNS ketvirtadienį informavo Kauno mero atstovas Tomas Grigalevičius.

A. Palionis šias pareigas užims vietoj buvusio „Vieningo Kauno“ vicemero Povilo Mačiulio, kuris iš pareigų, tarybos bei visuomeninės organizacijos pasitraukė nusprendęs paremti konservatorių Vygaudą Ušacką prezidento rinkimuose.

Povilas Mačiulis/Evaldo Virkečio nuotr.

„Andrius jau ne vienus metus yra svarbi mūsų komandos dalis. Tai yra jaunas, energingas ir kūrybingas žmogus, kuriuo visiškai pasitikiu“, – teigė Kauno meras Visvaldas Matijošaitis.

Šiuo metu jis yra Kauno miesto tarybos „Vieningo Kauno“ frakcijos seniūnas, visuomeninės organizacijos „Vieningas Kaunas“ direktorius, Irenos Matijošaitienės fondo direktorius.

Kauno miesto taryboje – nuo 2015 m. Nuo 2011 iki 2014 m. buvo Lietuvos jaunimo organizacijų tarybos valdybos narys, o nuo 2012 iki 2014 m. – Jaunimo tarptautinio bendradarbiavimo agentūros valdybos pirmininkas. VDU politikos mokslų bakalauras, VU KHF rinkodaros magistras.

Jo kandidatūrai dar turės pritarti Kauno savivaldybės taryba, kuri į posėdį rinksis spalio 9 dieną.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Zigmas

Nejaugi Mačiulis atsipeikėjo? Pavargo, bet ilgokai užsibuvo. Duok Dieve, kad Kauno "sistema" jo nesuvirškintų. Labai nuoširdžiai, kai pamatau minimo kandidato foto, vis nesąmoningai pagalvoju apie mitologinę būtybę. Kokią?

...

Būsimasis Lukiškių kontingentas.

lijopardas

Jėzusmaryja bele gražus. Negi mųerui gaila taigi šitaip tvarkosi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS