„Caffeine“ šalia Kauno klinikų atidarė kol kas mažiausią savo kavinę | kl.lt

„CAFFEINE“ ŠALIA KAUNO KLINIKŲ ATIDARĖ KOL KAS MAŽIAUSIĄ SAVO KAVINĘ

  • 10

Keičiantis tendencijoms mažėja ne tik gyvenamųjų būstų erdvės, bet ir komercinės patalpos. Specialistai pastebi, kad architektūriniai ir technologiniai sprendimai leidžia ir mažoje erdvėje sutalpinti tai, kam įprastai reikėjo 100 kv. m. neaukojant patogumo darbuotojams ir geros patirties klientams.

Įrengti kavinę mažose patalpose – iššūkis. Nepaisant tvarumo ir efektyvesnio ploto išnaudojimo, verslai vengia tam ryžtis – priimant sprendimus, kaip viską sutalpinti, gali tekti pasukti galvą. Visgi dažnai tokios patalpos pasirenkamos dėl išskirtinės vietos mieste – tai leidžia būti arčiau klientų, ten, kur jiems patogu.

Planuojant mažo ploto kavines tenka apsvarstyti, ar pavyks sutalpinti tai, ko klientai tikisi įprastai apsilankę kavinėje. Kavos kavinių tinklą „Caffeine“, valdančios įmonės „Reitan Convenience Lithuania“ plėtros departamento vadovas Tadas Gailiūnas sako, kad priimti sprendimą šalia Kauno klinikinės ligoninės atverti 13,5 kv. m patalpose buvo išskirtinė užduotis.

„Įsivaizduokite, jog jūsų namų virtuvės plote sutelpa kavinė, kurioje telpa visa reikalinga įranga, keramikiniai indai, baras, čia įrengtas ir tualetas. Galvojome apie darbuotojų ir klientų patogumą, siekėme užtikrinti, kad kolegos galėtų nevaržomai ir patogiai judėti už darbo baro. Taip pat mums buvo svarbu pasiūlyti klientams visą įprastą mūsų didžiųjų kavinių asortimentą – tiek kavą, tiek maistą. Dėl to į šią nykštukinę mūsų naują kavinę Kaune siekėme sutalpinti visą įrangą: ledo generatorių šaltoms kavoms ruošti, maisto vitriną, kurioje – ne tik desertai, bet ir užkandžiai“, – vardija „Caffeine“ plėtros departamento vadovas.

„Caffeine“ nuotr.

Tiesa, natūralu, kad mažo ploto kavinėse tenka ir šio to atsisakyti. Ir nors viduje nėra staliukų, klientai gali prisėsti terasoje arba užsakymą pateikti per „Wolt“ ar „Bolt“ programėles. Tai leidžia kavą pristatyti į Kauno klinikinę ligoninę – pacientams, kurie čia gydosi, budintiems medikams ar lankytojams.

„Nedidelio ploto kavines pandemijos metu pamėgo ir klientai. Šios mūsų kavinės išskirtinumas dar ir tai, kad vienu metu viduje galės būti ne daugiau nei trys klientai. Taip padėsime išvengti papildomų kontaktų, o savo gėrimus ir užkandžius klientai gali lauko terasoje valgyti prie čia įrengtų staliukų“, – naujos vietos išskirtinumą pristato T. Gailiūnas.

Tai nėra pirmoji mažo ploto „Caffeine“ kavinė Lietuvoje. Šiltuoju sezonu kavos išsinešti klientai gali įsigyti sostinėje šalia Lukiškių aikštės esančioje lauko kavinėje, kiek didesnė kavinė veikia Vilniuje, Didžiojoje gatvėje, čia klientai aptarnaujami 19 kv. m plote.

GALERIJA

  • „Caffeine“ šalia Kauno klinikų atidarė kol kas mažiausią savo kavinę
  • „Caffeine“ šalia Kauno klinikų atidarė kol kas mažiausią savo kavinę
  • „Caffeine“ šalia Kauno klinikų atidarė kol kas mažiausią savo kavinę
  • „Caffeine“ šalia Kauno klinikų atidarė kol kas mažiausią savo kavinę
  • Tadas Gailiūnas
„Caffeine“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Ačiū

Renkuosi caffeine dėl popierinių dangteliu ir draugiškumo aplinkai

liudas

tai dabar bus dar didesne betvarke ,ir taip per dusmanus neina pravaziuot o tai kas bus kai atvaziuos kavos megejai ?

Oi bajeristai

Ligoniui atneš kavos,gal geriau iškart ceanido?Personalui ? Atimsit pagrindinį darbą.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS