Daugiabučių renovacijos klausimus gliaudys nemokamuose seminaruose | kl.lt

DAUGIABUČIŲ RENOVACIJOS KLAUSIMUS GLIAUDYS NEMOKAMUOSE SEMINARUOSE

  • 9

Kokia nauda? Ar būtina imti paskolą? Kas mokės paskolą pardavus butą? Mes norime atnaujinti, o kaimynas nesutinka? Tokie ir panašūs klausimai kyla dažnam kauniečiui nusprendusiam atnaujinti savo būstą. Į juos pasiruošę atsakyti visame Kaune vyksiančių nemokamų informacinių seminarų pranešėjai.

„Kviečiame gyventojus, jiems atstovaujančias ir juos vienijančias organizacijas į informacinius seminarus. Daugiabučių namų atnaujinimo programa – ilgalaikis procesas, todėl kauniečiams, gyvenantiems senuose daugiabučiuose namuose dažnai iškyla klausimų, todėl ir organizuojami nemokami seminarai“, – teigė Kauno savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Paulius Keras.

Seminarą ves su daugiabučių namų atnaujinimu (modernizavimu) tiesiogiai dirbantys energetikos, inžinerijos specialistai. Seminaras aktualus daugiabučių, kuriems statybos leidimas išduotas iki 1993 metų namų gyventojams. Taip pat daugiabučių namų bendrijų atstovams ir pirmininkams bei daugiabučių namų bendrojo naudojimo objektų valdytojams.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Įsikalkit visi į makaulę

Kai daug namų bus renovuotų, tai šiluma stipriai pabrangs. O pabrangs todėl kad kuo mažiau jos sunaudojama, tuo bus brangesnė. Ir šiluma brangsta dėl mažo jos kiekio sunaudojimo. Kuo mažiau bus sunaudojama, tuo mokėsim brangiau, ir jūs, kurie renovuoti, mokėsit kaip visi.

Ką tada reiks daryt

Kai po renovacijos liūčiai užėjus pradės mano buto sienos drėgti ir pelyti, ir ką tada daryti, tada vėl reiktu nuplėšt tas putas, kad sienos išdžiūtu. Ar ne taip? O kaip kitaip?

Siais laikais

nabasnika aprengus vestuvine suknele ir gerai patvarkius veideli ji galima vel istekinti uz gyvo zmogaus ir nevisi supras ka tai nabasnykas.Cia as apie namu renovacija .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS