Dėl Kauno senamiesčio gyventojus erzinančių vairuotojų – peticija | kl.lt

DĖL KAUNO SENAMIESČIO GYVENTOJUS ERZINANČIŲ VAIRUOTOJŲ – PETICIJA

  • 19

Praėjusią savaitę portalui kauno.diena.lt pradėjus viešinti Senamiesčio gyventojų problemas dėl transporto priemonių vairuotojų elgesio, šiandien internete sukurta peticija Kauno savivaldybei. Joje raginama savivaldybę ieškoti galimybių suvaldyti įsisenėjusias viešosios tvarkos problemas seniausioje miesto dalyje.

Portalo skaitytojas Donatas pasidalijo savo sukurta peticija miesto savivaldybei „Dėl Kauno senamiesčio viešosios tvarkos užtikrinimo“.

„Ir Kaunas Europos miestas! Kur Senamiestis gali būti saugomas ir tausojamas, be automobilių lakstymo gatvelėmis ir keliamo triukšmo, be parkavimo problemų ir užsikimšusių gatvių. Kur miestietis ir turistas jaustų saugumą bei paramą ir pamatęs pareigūną galėtų jo paklausti ar pasiguosti dėl pažeidėjų. Raginame Kauno miesto savivaldybę ieškoti galimybių suvaldyti įsisenėjusias viešosios tvarkos problemas Senamiestyje. Taip pat prašome ir norime, kad Kaunas taptų solidžiu Europos miestu ir atitinkamai globotų seniausią miesto dalį“, – taip kreipiamasi į savivaldybę.

Šiuo metu surinkta nedaug parašų, tačiau tikimasi, kad jų skaičius tik augs.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad Kauno senamiesčio gyventojus iš kantrybės išvedė transporto priemonių vairuotojų elgesys. Šie, pasak jų, ne tik zuja keldami triukšmą, bet ir užkemša siauras gatveles palikdami čia stovinčius automobilius. Kauniečių teigimu, situacija ypač paūmėja vakarais.

Kauno dienos“ skaitytojo nuotr.

Senamiesčio gyventojai fiksuoja ir transporto priemonių statymo pažeidimus. Vieni vairuotojai nesibodi statyti savo automobilių prie pat pastarąjį veiksmą draudžiančių ženklų. Kiti kone išradinėja asmenines parkavimosi taisykles.

Gairės: Kauno senamiestis, skaitytojo naujiena, vairuotojai, peticija
Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Nuomone

Tie triuksmaujantis,vazinejantis su riaumojanciais automobiliais naktimis jokiu zenklu nepaiso.Turetu ne tik centre ,bet ir visame Kaune naktimis pabudeti policininkai uz vesus garso ir ivairius pazeidimus dideles bauda ir tai galimai priverstu laikytis istatymu ir taisykliu,

Anonimas

smailagalvi tu eik pas savo issirinkta mera ir aiskink!

ignas

tai gal pastatykim zenklus ,,cia senamiescio gyventojams -cia zaliakalnio gyventojams ,, As gyvenu Dainavos rajone ,pilni kiemai automobiliu ,tai ka dabar daryti .Bukagalviai,jus ginate savo teritorijas ,cia yra viso miesto problema ir ja turi galvoti valzdia apie naujas aiksteles.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS